Πιπεριές Φλωρίνης

Εύκολες πιπεριές Φλωρίνης (βραστές και όχι ψητές) σαλάτα…

Υλικά:

πιπεριές Φλωρίνης

σκόρδο

αλάτι

ελαιόλαδο

αλάτι

ξύδι

νερό για βράσιμο

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσει νερό και ρίχνουμε αλάτι. Μόλις βράσει το νερό και αφού έχουμε πλύνει τις πιπεριές τις βάζουμε στο βραστό νερό.  Μετά από 5 λεπτά τις τρυπάμε με το πιρούνι για να φουσκώσει η φλούδα τους.  Αφήνουμε να βράσουν μεχρίν να μαλακώσουν περίπου 10 λεπτά.  Τις βγάζουμε σε πιάτο και τις ξεφλουδίζουμε. Τις κόβουμε σε ροδέλες βάζουμε σκόρδο, αλάτι, ξύδι και ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η Κωνσταντίνα Μαργαρίτη.