Ποιο το ύψος των τροφείων στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς- Βρεφικούς Σταθμούς για την επόμενη χρονιά

Τον καθορισμό του ύψους των τροφείων που θα καταβάλλουν οι γονείς των παιδιών που θα φιλοξενηθούν  στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς- Βρεφικούς Σταθμούς για το έτος 2015-2016, καλείται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων στην αυριανή του συνεδρίαση, βάσει της εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής.

Στη σχετική εισήγηση προτείνονται τα ακόλουθα:

  1. Για τους Βρεφικούς Σταθμούς (Ηλιαχτίδα & Παραμυθούπολη)

Για τα βρέφη που πρόκειται να φιλοξενήσουμε για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ενός εκ των δύο Βρεφικών Σταθμών «Ηλιαχτίδα» και «Παραμυθούπολη» και δεν εντάσσονται στην κατηγορία δικαιούχων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. το προτεινόμενο ποσό των τροφείων που θα καταβάλλουν οι γονείς μηνιαίως, είναι ως κάτωθι:

  1. Για τους Παιδικούς Σταθμούς (Αερόστατο’ & ‘Ουράνιο Τόξο’) οι οποίοι παρέχουν μόνο πρωινή σίτιση.

Στους Παιδικούς Σταθμούς «Αερόστατο» στη Δ.Ε. Βαλτινού και «Ουράνιο Τόξο» στη Δ.Ε. Πρίνους, προτείνεται, το ποσό των τροφείων μηνιαίως που καταβάλλουν όσες μητέρες δεν εντάσσονται στην κατηγορία δικαιούχων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. και θέλουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των Παιδικών Σταθμών χωρίς πλήρη σίτιση (μόνο πρωινό), ως κάτωθι:

Απαλλαγή τροφείων για διάφορες κατηγορίες κοινωνικών ομάδων

  1. Για τους Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, ΣΤ΄, Ζ΄, Παλαιοπύργου, Ριζώματος, Μεγαλοχωρίου, Φαλώρειας, Α΄ Μεγάλων Καλυβίων) οι οποίοι παρέχουν σίτιση

 

Όσον αφορά Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, ΣΤ΄, Ζ΄, Παλαιοπύργου, Ριζώματος, Μεγαλοχωρίου, Φαλώρειας, Α΄ Μεγάλων Καλυβίων) οι οποίοι παρέχουν πλήρη σίτιση προτείνουμε, όσον αφορά το ποσό των τροφείων που θα καταβάλλουν όσες μητέρες δεν εντάσσονται στην κατηγορία δικαιούχων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. και θέλουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των Παιδικών Σταθμών, ως κάτωθι:

Επίσης, εισηγείται τις παρακάτω ειδικές ρυθμίσεις:

Α. Απαλλαγή τροφείων για διάφορες κατηγορίες κοινωνικών ομάδων

Β. Επιπλέον, εισηγείται να ισχύουν τα παρακάτω για ΟΛΟΥΣ τους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς- Βρεφικούς Σταθμούς: