Ποια τα κριτήρια για να επιλέξω ηλεκτρονικό τσιγάρο με πλούσιο ατμό;

Εάν θα σας άρεσε να παράγετε πλούσιο ατμό με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας, δείτε παρακάτω μερικά κριτήρια που θα σας βοηθήσουν για να το επιτύχετε. Οι παράγοντες είναι διάφοροι, από την επιλογή της σωστής ηλεκτρονικής συσκευής, της αναλογίας σε VG/PG στο υγρό αναπλήρωσης, τον τρόπο εισπνοής και εκπνοής ατμού έως την επίλυση κάποιων τεχνικών θεμάτων. Υπολογίζοντας τα, θα καταφέρετε να δημιουργείτε μεγάλα σύννεφα με μεγαλύτερη ευκολία. Αυτός είναι ένας δημοφιλής τρόπος vaping μεταξύ της κοινότητας των ατμιστών, ενώ σήμερα, μια παραλλαγή του ονομάζεται sub – ohm vaping.

Συμβουλές για το πως να παράγετε πιο πλούσιο ατμό

Κατ’ αρχήν όταν ατμίζετε, αυτό γίνεται διαφορετικά απ’ ότι στο κοινό τσιγάρο. Η τζούρα πρέπει να είναι πιο αργή και μαλακή, ενώ συνήθως διαρκεί 3 -4 δεύτερα. Αντιθέτως, αν η τζούρα γίνεται όπως στο κάπνισμα, η παραγωγή ατμού είναι πολύ μικρότερη. Επιπλέον, η σωστή επιλογή ατμοποιητή παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή της επιθυμητής ποσότητας ατμού. Ένας πολύ απλός ατμοποιητής δεν θα δώσει πλούσιο ατμό για αυτό προτιμήστε πιο εξελιγμένα μοντέλα ecig. Προσέξτε παράλληλα και τις αντιστάσεις μιας που πρέπει να είναι συμβατές και με την μπαταρία, αλλά και με την συσκευή. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έχετε μια αίσθηση “καμένου”, ενώ ατμίζετε.

Τα κριτήρια επιλογής ecig για πιο πλούσιο ατμό

Ένα από τα κριτήρια επιλογής ecig είναι η δύναμη του. Πιο συγκεκριμένα, τα mods θεωρούνται η καλύτερη επιλογή για παραγωγή περισσότερων σύννεφων ατμού. Επειδή είναι τα πιο εξελιγμένα μοντέλα, έχουν την τεχνολογία τόσο για ρύθμιση αέρα ηλεκτρονικού τσιγάρου όσο και για την ρύθμιση των wattage / ohm, καθώς και για την θερμοκρασία. Στην πρώτη περίπτωση για τη ρύθμιση του αέρα, κανονίστε να γίνεται μικρότερη ροή στην κυκλοφορία, ώστε να έχετε πιο πυκνά και έντονα σύννεφα. Στη αντίθετη περίπτωση, όταν υπάρχει μεγαλύτερη ροή, ο ατμός είναι πιο ψυχρός και θα έχετε μεγαλύτερα σύννεφα ατμού, αλλά λιγότερη αίσθηση της γεύσης του υγρού αναπλήρωσης. Μερικοί ατμιστές προτιμούν να την ρυθμίζουν στην μέση για να βιώνουν και τα 2 αποτελέσματα ταυτόχρονα, αλλά σε μικρότερη ένταση. Μπορείτε να πειραματίζεστε, έτσι ώστε να καταλήξετε στην κατάλληλη ρύθμιση.

Τα κριτήρια ρύθμισης των PG /VG

Τα δύο κοινά συστατικά που περιέχονται στα υγρά αναπλήρωσης είναι η προπυλενογλυκόλη (PG) και η φυτική γλυκερίνη (VG). Μιλάμε δηλαδή, για την μείξη τους με τεχνητά αρώματα και τη νικοτίνη. Όταν αναμιγνύονται σωστά, μπορούν να σας προσφέρουν την τέλεια εμπειρία στο άτμισμα. Πως γίνεται αυτό; Το VG ευθύνεται για την ανάδειξη των αρωμάτων και δίνει ένα “χτύπημα” στο λαιμό, όπως το κοινό τσιγάρο. Δίνει ένα ελαφρύ ατμό, όταν η αναλογία του είναι υψηλότερη από το VG. Αντιθέτως, το VG δίνει ένα πιο απαλό “χτύπημα” στον λαιμό και παράγει πιο πλούσιο ατμό. Εάν θέλετε να έχετε μια εμπειρία sub – ohm vaping, τότε η περιεκτικότητα του πρέπει να είναι πολύ υψηλή σε σχέση με το VG. Μια καλή αναλογία είναι η 70/30, 60/40 ή 50/50 για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Κοινά προβλήματα μη παραγωγής πλούσιου ατμού

Όταν το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο δεν παράγει πλούσιο ατμό, τσεκάρετε ότι στη συσκευή περιέχεται αρκετό υγρό αναπλήρωσης και αυξήστε την περιεκτικότητα του VG. Επίσης, ελέγξτε πως η μπαταρία είναι επαρκώς φορτισμένη. Αν και φαίνεται ευνόητο, κάποιες φορές μπορεί να το παραλείψετε και να χρειάζεται επαναφόρτιση. Μια αντίσταση που χρειάζεται αντικατάσταση, είναι ένας άλλος λόγος μη παραγωγής πλούσιου ατμού. Για αυτό δείτε εάν είναι καμμένη ή ξηρή. Τέλος, καθαρίστε το υγρό αναπλήρωσης στις περιοχές σύνδεσης της δεξαμενής με τα υπόλοιπα μέρη του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, θα μπορείτε να έχετε μια όμορφη εμπειρία ατμίσματος, αλλά και την παραγωγή ενός πλούσιου ατμού. Μπορείτε να εξασκηθείτε πάνω σε διάφορες τεχνικές vaping, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε διαφορετικά VG/PG αναλογίες, επιλέξτε την σωστή συσκευή και κάντε σωστή συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.