Περίεργο σφάλμα εμποδίζει τους υπολογιστές των Windows 7 να κλείσουν σωστά

Συνεχώς μπορεί να ακούτε πως κάποιος χρήστης ενός υπολογιστή με Windows δεν μπορεί να τον ενεργοποιήσει και αυτό είναι ένα θέμα που δεν φαντάζει και τόσο περίεργο, γιατί υπάρχουν διάφοροι και σαφέστατοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Ωστόσο, εάν ακούσετε ότι ένας υπολογιστής δεν μπορεί να τερματίσει, αυτό δεν είναι ένα κοινό πρόβλημα, αλλά κάτι που αφορά κυρίως αυτή την περίοδο μια μερίδα χρηστών των Windows 7.

Αρκετές αναφορές από χρήστες των Windows 7 επισημαίνουν ότι πρόσφατα αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα με τα Windows 7, το οποίο προφανώς εμποδίζει τους υπολογιστές τους να κλείσουν σωστά. Αντ ‘αυτού, όταν προσπαθούν να κλείσουν τους υπολογιστές τους, λαμβάνουν το μήνυμα σφάλματος που λέει ότι δεν έχουν άδεια να κλείσουν αυτόν τον υπολογιστή.

Μερικοί χρήστες είχαν την γνώση μέσω της γραμμής εντελώς να τροποποιήσουν τα δικαιώματα, αλλά φανταζόμαστε ότι αυτό δεν είναι κάτι που γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, υπάρχουν πιθανώς ακόμα πολλοί χρήστες εκεί έξω που δεν γνωρίζουν την ανεπίσημη διόρθωση. Άλλοι είχαν τύχη απενεργοποιώντας ορισμένες ενημερώσεις λογισμικού της Adobe, αλλά δεν είναι σαφές εάν το λογισμικό της Adobe θα μπορούσε να είναι ο ένοχος του ζητήματος.

Η Microsoft δήλωσε από ότι διερευνά το θέμα, αλλά δεν είναι σαφές πότε θα φτάσει μια διόρθωση. Φυσικά να θυμάστε πως η Microsoft είχε αναγγείλει τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους ότι η υποστήριξη για τα Windows 7 είχε τελειώσει επίσημα, αλλά αν τα προβλήματα αυτά συνεχίσουν να εμφανίζονται, αυτά καταγράφονται λίγο πριν η Microsoft εγκαταλείψει την υποστήριξη σε θέματα ασφάλειας των Windows 7.

πηγή : https://techingreek.com/periergo-sfalma-ebodizi-tous-ypologistes-ton-windows-7-na-klisoun-sosta/?fbclid=IwAR3EGJniwx3tX7YwY6LP-_L9BCRCQUHZIBlmHvTWFA9t8_vXvS6LRn6Vtv0