Πέρασε κι από Τρίκαλα η Ρωσίδα κατάσκοπος-Δείτε τις φωτογραφίες της από Μετέωρα, Τρίκαλα και Περτούλι

Η τέχνη που χρησιμοποιούσε ως προκάλυμμα η Ρωσίδα κατάσκοπος Irina A. S., η οποία δρούσε με το όνομα «Μαρία Τσάλλα», ήταν η φωτογραφία. Στα ποικίλα προφίλ που συντηρούσε στα social media, αυτή ήταν η καλλιτεχνική της ενασχόληση ― είχε μάλιστα ανακατευθύνσεις στο National Geographic και το Shutterstock, που οδηγούσαν όμως σε άσχετες με αυτήν σελίδες. Μάλιστα στις σελίδες της στα social έχει ανεβάσει φωτό από την περιοχή των Τρικάλων γεγονός αποδεικνύοντας ότι βρισκόταν στην περιοχή μας τέλος του 2019 με αρχές του 2020.

Στον προσωπικό της ιστότοπο, που είχε όψη επαγγελματική,  είχε αναρτήσει καμμιά πενηνταριά συνολικά φωτγραφίες από σκηνές πόλης, ταξίδια ανά την Ελλάδα και περιέργως δυο φαντάρους να δείχνουν προς τον ουρανό στους εορτασμούς του ΟΧΙ! Στα social media αναρτούσε όμως και εικόνες από ταξίδια στο εξωτερικό. Αρκετές είναι οι φωτό από Μετέωρα, Τρίκαλα και Περτούλι.

Η τελευταία της ανάρτηση στο facebook είναι μάλιστα από το Παρίσι, τον Απρίλιο του 2022: «Η χρήστης Marie αισθάνεται δροσιά στην τοποθεσία Κήποι του Κεραμεικού».

Από φωτογραφικής άποψης, οι φωτογραφίες της είναι ασήμαντες και τετριμμένες. Αυτές που ανεβάζουν σχεδόν όλοι οι ερασιτέχνες της φωτογραφίας. Για να προσδώσει όμως αληθοφάνεια είχε και φόρμα επικοινωνίας για τυχόν συνεργασίες και έδινε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της ( lifo.gr).