Παύλος Γερουλάνος: Δεν ζω από την πολιτική, ζω για την πολιτική-Στα Τρίκαλα έκλεισε την περιοδεία στη Θεσσαλία ο υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ

Στα Τρίκαλα έκλεισε την περιοδεία στη Θεσσαλία ο υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος. Τον κ. Γερουλάνο υποδέχθηκαν θερμά πολιτικοί του φίλοι κι οπαδοί του κόμματος στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αχίλλειο το μεσημέρι της Πέμπτης. Τον κ. Γερουλάνο προλόγησε η Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα κ. Λώραν Κασσοπούλου, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε ο επιστήθιος φίλος του και υπεύθυνος του τομέα υγείας του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων Γιώργος Μπάκος.

“Δεν ζω από την πολιτική. Ζω για την πολιτική. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που προσέφερε και μου μάθανε την ομορφιά του να κάνεις πράγματα για τον τόπο σου. Πιστεύω στην πολιτική διότι είναι το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει τα πράγματα στη χώρα και τα έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Αυτό σε μία εποχή που 2 εκατομμύρια Έλληνες δεν πάνε στις κάλπες. Δεν πιστεύουν στην πολιτική. Δεν πιστεύουν ότι η πολιτική μπορεί να γίνει φορέας αλλαγών” ανέφερε ο κ. Γερουλάνος.

«Κλείνουμε την περιοδεία που ξεκινήσαμε στη Θεσσαλία, μια περιοδεία που είχε επαφές με ανθρώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης και αγρότες που μου μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τη φτώχεια που δημιουργείται από τις ανατιμήσεις στις τιμές των καυσίμων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για να φτάσουν τα προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ» επισήμανε σε δηλώσεις του και πρόσθεσε «Είναι κρίμα, διότι βλέπουμε ελληνικά προϊόντα όπως η φέτα, το γιαούρτι, το λάδι, οι ελιές, το κρασί και το ψάρι που έχουν καταφέρει να φτάσουν στα καλύτερα ράφια του κόσμου και στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.  Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να πιάσουν οι Έλληνες παραγωγοί να πιάσουν τις τιμές που αξίζουν κανονικά  τα προϊόντα αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε πολιτικές που να φτάσουν αυτά τα προϊόντα στα ράφια και να δημιουργήσουμε πολιτικές που προστατεύουν τους αγρότες μας από την ενεργειακή ακρίβεια. Όπως για παράδειγμα οι ενεργειακές κοινότητες που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις πήρε πίσω. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τομές να επενδύσουμε στην ελληνική γη και στα ελληνικά προϊόντα, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε τον πλούτο που μπορούν να δημιουργήσουν αυτά τα προϊόντα».

«Ο κόσμος περιμένει προτάσεις»

«Θεωρώ ότι το νόημα μιας προεκλογικής εκστρατείας είναι να πούμε στον κόσμο τι είναι αυτό το οποίο πιστεύουμε για το μέλλον του τόπου. Τι είναι αυτό για το οποίο εμείς προτείνουμε για να γίνει η ζωή του κόσμου καλύτερη. Ο κόσμος περιμένει από μας προτάσεις. Θέλει να υπάρχουν προτάσεις που δίνουν προοπτική πρώτα» υπογράμμισε και προσθέτοντας «Αυτό που έχει πρωτεύουσα σημασία αυτή τη στιγμή είναι να σταθούμε γερά στα πόδια μας και για να το κάνουμε αυτό θέλει σχέδιο και εγώ είμαι εδώ στα Τρίκαλα να μιλήσω για το δικό μου σχέδιο για το πώς μπορούμε πραγματικά να δημιουργήσουμε πλούτο μέσα στις τοπικές κοινωνίες όπως είναι τα Τρίκαλα και τα Τρίκαλα είναι από τα καλά παραδείγματα περιοχών που επένδυσαν στα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα και έτσι βγήκαν μπροστά. Εδώ είναι τα καλά παραδείγματα από τα οποία πρέπει να μαθαίνουμε και να πάμε παρακάτω. Ας μείνουμε στις προτάσεις ας δείξουμε το δρόμο τον οποίο ανοίγει το κίνημα αλλαγής και όλα τα άλλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα».