Παύλος Χρηστίδης: Το ΚΙΝΑΛ θα αποτελέσει τη θετική έκπληξη των εκλογών-Συνέντευξη Τύπου στα Θεσσαλικά ΜΜΕ ενόψει της ψηφιακής περιοδείας στη Θεσσαλία

Σε κλίμα αισιοδοξίας που απέπνεε κι από τη δημοσκόπηση της GPO όπου το ΚΙΝΑΛ εμφανίζει να ανακτά χαμένο έδαφος καθώς ένα 12,4% των ψηφοφόρων δηλώνουν ως «πολύ» ή «αρκετά» πιθανό να το ψηφίσουν στο μέλλον, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 09 Απριλίου, διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου για τα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλίας. Στη συνέντευξη συμμετείχαν οι 4 γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του Κινήματος Αλλαγής στη Θεσσαλία, ο Εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης και ο Γραμματέας Επικοινωνίας, Παναγιώτης Βλάχος. Αντικείμενο της συνέντευξης ήταν η “ψηφιακή” περιοδεία της Προέδρου, Φώφης Γεννηματά και στελεχών του Κινήματος, που ξεκινά από τη Δευτέρα με ομιλία της στους κοινωνικούς, παραγωγικούς φορείς και σε στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης χαρακτήρισε το σενάριο των πρόωρων εκλογών τυχοδιωκτικό από πλευράς του Κυριάκου Μητσοτάκη και πολύ πιθανό. Άσκησε δριμεία κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ όπως τόνισε το ΚΙΝΑΛ θα είναι έτοιμο ώστε να αποτελέσει τη θετική έκπληξη των εκλογών και θα διαψεύσει τις Κασσάνδρες. Όπως υπογράμμισε βασική προτεραιότητα του Κινήματος είναι η επαφή με τους πολίτες κάτι όμως που δυσχεραίνει η πανδημία. Ως εκ τούτου το ΚΙΝΑΛ  διοργανώνει τις ψηφιακές περιοδείες.

Όπως τόνισε ο γραμματέας Επικοινωνίας Παναγιώτης του ΚΙΝΑΛ κ. Βλάχος, οι περιοδείες αυτές αποτελούν ανοικτή πρόσκληση προς τους φορείς προκειμένου να καταθέσουν τις κατά τόπους προτάσεις τους για το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε στα τέσσερα σκέλη που θα τεθούν στο επίκεντρο των προτάσεων για το Ταμείο Ανάκαμψης κι αυτά εστιάζουν στη δημιουργία παραγωγικών επενδύσεων, την Πράσινη Ανάπτυξη, την ενίσχυση του Κοινωνικού Κράτους και του ΕΣΥ και το Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας.

Να σημειώσουμε ότι στη διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 της ερχόμενης Δευτέρας 12 Απριλίου, με τη συμμετοχή πλέον των 25 φορέων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει το Σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης.