Παύλος Χρηστίδης: Πολιτική ανανέωση για την ενότητα του χώρου και τη διεύρυνση της παράταξης

Το όραμα και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα “ξεδίπλωσε” ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Μουσείο Τσιτσάνη, παρουσία μελών και στελεχών του ΚΙΝΑΛ, αλλά και νεολαίας εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 5ης του Δεκέμβρη,

Τον κ. Χρηστίδη προλόγησε με εγκάρδια λόγια προς το πρόσωπο του υποψηφίου προέδρου το μέλος του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Ηλιάδης.

Πριν την έναρξη της ομιλίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

“Νιώθω ότι με τους ανθρώπους που συναντήθηκα όλο αυτό το διάστημα θέλω να διαμορφώσω κάτι μεγάλο και κάτι πλειοψηφικό. Ένα πολιτικό κίνημα που ξεκινά από κάτω και διαμορφώνει νέες συνθήκες στο πολιτικό σκηνικό” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ Χρηστίδης.

“Είμαστε δω για να εκφράσουμε τις απόψεις μας για την πολιτική ανανέωση για την ενότητα του χώρου και τη διεύρυνση της παράταξης με ακροατήρια που έως τώρα μας έβλεπαν και μας παρακολουθούσαν και δε μας στήριζαν. Επομένως με όλους αυτούς θα έχουμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε μια νέα σελίδα στο πολιτικό σκηνικό” υπογράμμισε.

«Οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές και θέλω να καλέσω κάθε δημοκρατικό πολίτη να έρθει να συμμετέχει στις διαδικασίες θα δώσει νέο αίμα στην προσπάθεια που κάνει το κίνημα μας όλα αυτά τα χρόνια και θα εγγυηθεί, διότι ο κάθε πολίτης εγγυάται την παρακαταθήκη που άφησε η Φώφη Γεννηματά σε αυτή την προσπάθεια που έκανε έξι χρόνια να πάρει το ΠΑΣΟΚ από την απαξίωση, 7ο κοινοβουλευτικό κόμμα και να το οδηγήσει στην τρίτη κοινοβουλευτική θέση με προοπτική να γίνει ξανά πρωταγωνιστής» σημείωσε.