Πάτρα: Έκρυβαν ηρωίνη και κοκαΐνη σε ψησταριά – Διακινητές ναρκωτικών μάνα και γιος

Μάνα και γιος συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στην Πάτρα – Τρία ακόμη άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν αύριο Πέμπτη (6/3) η μάνα και ο γιος της που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους συνελήφθησαν σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησε των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στα Προσφυγικά την περασμένη Δευτέρα (4/3).

Σε έρευνα στο σπίτι όπου διαμένει η 60χρονη -Ρομά- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών. Όπως αναφέρει το pelop.gr, σε ψησταριά που υπήρχε στον χώρο, ανάμεσα στα κάρβουνα εντοπίστηκε ηρωίνη 11 γρ. και μια δόση κοκαΐνης 0,8 γρ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1.100 ευρώ, μέρος των οποίων η γυναίκα έκρυβε στον στηθόδεσμό της. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, πέντε έως δέκα χρήστες επισκέπτονταν μάνα και γιο σε ημερήσια βάση για «προμήθειες».

H 60χρονη που είχε αναλάβει την υποχρέωση να συγκεντρώνει τις εισπράξεις από την πώληση των ναρκωτικών, έχει απασχολήσει τις Αρχές και μάλιστα είχε προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα.

Τότε οι αστυνομικοί, εκτός από τις ποσότητες ηρωίνης, είχαν βρει και κατασχέσει ένα πιστόλι, μια ατζέντα, ιδιόχειρες σημειώσεις, περισσότερα από 2.000 ευρώ και ζυγαριά ακριβείας.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί και τέσσερις χρήστες.

πηγή :https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/1529061/patra-ekryvan-iroini-kai-kokaini-se-psistaria-diakinites-narkotikon-mana-kai-gios