TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Πασχαλινή πατατοσαλάτα

Απρ 28, 2019
in Μαγειρική
Πασχαλινή πατατοσαλάτα
Share on FacebookShare on Twitter

Πασχαλινή πατατοσαλάτα…

Υλικά :

1 κιλό πατάτες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
2 καρότα τριμμένα
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 αβοκάντο κομμένα σε κύβους
1-2 βραστά αβγά ψιλοκομμένα
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές τριμμένο καρύδι
αλάτι-πιπέρι
Υλικά για τη σάλτσα :
100 γρ. γιαούρτι
2 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
2-3 κουταλιές μέλι ή πετιμέζι
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση :
Πλένουμε τις πατάτες. Τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, τις σουρώνουμε, τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μπολ βάζουμε τις πατάτες, τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά, τα καρότα και τα ντοματίνια και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αβοκάντο και τα αυγά και αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μπολάκι χτυπάμε όλα τα υλικά της σάλτσας μαζί να γίνουν μια ωραία κρέμα.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα, προσθέτουμε τον άνηθο και και το καρύδι και ανακατεύουμε με προσοχή να πάει η σάλτσα παντού. Διατηρούμε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρουμε.
Σημ.:
1.Οι ποσότητες είναι ενδεικτικές. Οι σαλάτες πάντα προσαρμόζονται ανάλογα με τις γεύσεις και τις προτιμήσεις μας.
2.Αν σας αρέσει μπορείτε να μην καθαρίσετε τις πατάτες και να τις βάλετε στη σαλάτα με τη φλούδα τους. Σε αυτή την περίπτωση εγώ προτιμώ τις baby πατατούλες.
3.Το μέλι έχει περισσότερη γλύκα από το πετιμέζι, αν βάλετε μέλι προσέξτε τη γεύση μήπως χρειαστεί να μειώσετε την ποσότητα.
4.Μπορούμε να ετοιμάσουμε τη σαλάτα από την προηγούμενη μέρα. Σε αυτή την περίπτωση εγώ προτιμώ να ρίχνω το καρύδι την τελευταία ώρα πριν τη σερβίρω.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Κόκκινου, τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://cookandfeed.blogspot.gr/2017/04/easter-potato-salad.html

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Γλυκό του κουταλιού καρύδι (ένα δημοφιλές κέρασμα στα βλαχοχώρια του Μετσόβου)
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού καρύδι (ένα δημοφιλές κέρασμα στα βλαχοχώρια του Μετσόβου)

Ιούλ 2, 2025
Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι
Μαγειρική

Λαϊμ γεμιστά με ζελέ κεράσι

Ιούλ 1, 2025
Πίτα με κεράσια
Μαγειρική

Πίτα με κεράσια

Ιούν 30, 2025
Μαγειρική

Γλυκό του κουταλιού κεράσι της γιαγιάς Κικής

Ιούν 29, 2025
Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Next Post
Σήμερα Γιορτάζουν

Σήμερα Γιορτάζουν

Αυτά είναι τα 5 ενεργά ηφαίστεια της Ελλάδας – Ποιο είναι πιο επικίνδυνο;

Αυτά είναι τα 5 ενεργά ηφαίστεια της Ελλάδας - Ποιο είναι πιο επικίνδυνο;

Γιατί τσουγκρίζουμε αυγά το Πάσχα;

Γιατί τσουγκρίζουμε αυγά το Πάσχα;

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd