Παρουσία εκατοντάδων Τρικαλινών και διακεκριμένων ομιλητών η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Βλαχογιάννη με τίτλο “Πορεία Ευθύνης”

Εκατοντάδες Τρικαλινοί κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του πρ. Νομάρχη και Βουλευτού Ηλία Βλαχογιάννη με τίτλο  “ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ. Μία εκδήλωση που πλαισιώθηκε από διακεκριμένους ομιλητές οι οποίοι με αφορμή το βιβλίο του αναφέρθηκαν στη ζωή και το έργο του συγγαφέα.

Το βιβλίο παρουσίασαν ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης ΒΟΡΙΔΗΣ, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Βουλευτής και πρώην Υπουργός Ανδρέας ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ κι ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Δημήτρης ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ.

Την εκδήλωση συντόνισε ο  δημοσιογράφος Γιώργος ΠΑΓΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το βιβλίο προλογίζει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο στο οποίο ο Ηλίας Βλαχογιάννης παρουσιάζει την πορεία του από το μικρό χωριό της Νότιας Πίνδου, τον Άγιο Προκόπιο, τα χρόνια όοπυ υπηρέτησε αξιωματικός στην Ελληνική Αστυνομία,  τη θητεία του ως Νομάρχης Τρικάλων όπου εκλέχθηκε δύο τετραετίες με υψηλά ποσοστά στο Νομό και το έργο του, την πολιτική του σταδιοδρομία ως βουλευτής  Τρικάλων.