Παρέδωσαν τα κλειδιά της εστίασης οι καταστηματάρχες στα Τρίκαλα

Τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους παρέδωσαν σήμερα  στον Δήμαρχο της πόλης οι επαγγελματίες της εστίασης στα Τρίκαλα. Οι επαγγελματίες συμμετείχαν στην πανελλαδική διαμαρτυρία και το πρωί της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποίησαν κινητοποίηση στην μπροστά στο Δημαρχείο.

Δεκάδες ήταν οι καταστηματάρχες οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της πανελλήνιας διαμαρτυρίας της ΠΟΕΣΕ «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» προσήλθαν για να παραδώσουν τα κλειδιά τους και να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις “πρώην επαγγελματία εστίασης”.

“Οι ειπιχειρήσεις Εστίασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας βάζουν οριστικά λουκέτα. Με υποσ΄χεσεις δεν αντιμετωπίζεται ο όλεθρος, δεν πληρώνονται οι απαιτήσεις. Οι φωνές μας δεν ακούγονται και δεν ευαισθητοποιούν τους κυβερνώντες. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε μόνο για να συντηρούμε τις θέσεις εργασίας, να στοιβάζουμε τιμολόγια και λογαριασμούς. Να συσσωρεύουμε χρέη και να βλέπουμε τις θεσίες και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να εξανεμίζονται. Ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν βάζουμε πλάτη άλλο, καταντήσαμε από νοικοκυραίοι επαίτες.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Η κοινωνία δεν θα απολαμβάνει πια τις υπηρεσίες μας.

Σας παραδίδουμε λοιπόν με πόνο, τα κλειδιά των επιχειρήσεών μας. Πάρτε τα κλειδιά κι ανοίξτε το οξυγόνο. Θέλουμε να ζήσουμε” ανέφεραν μεταξύ άλλων οι καταστηματαρχες.