Παράδοση κλειδιών των επιχειρήσεων, μεσίστιες μαύρες σημαίες και πένθιμη μουσική από τους καταστηματάρχες της εστίασης στα Τρίκαλα στις 10 Φεβρουαρίου

Photo by Vasiliki Tsianaka

Οι επιχειρήσεις τους παραμένουν κλειστές εδώ και μήνες λόγω της πανδημίας, οι ίδιοι βρίσκονται σε απόγνωση και οι ελπίδες τους εξανεμίζονται. Οι καταστηματάρχες της εστίασης στα Τρίκαλα, όπως σε κάθ γωνιά της χώρας, είναι… στα κάγκελα. Όπως λένε δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση που τους οδηγεί πρόσω ολοταχώς στην καταστροφή. Σήμερα έκαναν μία ακόμη συνάντηση προκειμένου να οργανωθούν για να αντιδράσουν.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Μανάβικα  συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών των Μανάβικων Νίκος Μπακατσιάς και το μέλος Γιάννης Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφετεριών Τρικάλων Γιώργος Ηλιάδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατορίων και fast–food Τρικάλων Νίκος Παπαευθυμίου κ.α.

Εκείνο που αποφάσισαν για την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου είναι να παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους. Μεσίστιες μαύρες σημαίες θα κυματίζουν στα καταστήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας εών θα παίζει και πένθιμη μουσική.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για το ερχόμενο Σάββατο προγραμματίζουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, καθώς επίσης θα επιδιώξουν συνάντηση και με τους Βουλευτές του νομού, προκειμένου να τους μεταφέρουν τα αιτήματά τους.

Photo by Vasiliki Tsianaka