Παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αιρετούς ο Θοδωρής Λακιάρας

Το παράδειγμά του, καλεί να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του, στο Δήμο Φαρκαδόνας, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Θοδωρής Λακιάρας.

Ο δημοτικός σύμβουλος αρνήθηκε κάθε είδους οικονομικής αποζημίωσης για τη συμμετοχή του, στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας και στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΦ, καλώντας τους συναδέλφους τους να πράξουν κάτι ανάλογο, με τα χρήματα αυτά να αποδωθούν σε κοινωνικούς σκοπούς και δη, σε οικονομικά ασθενέστερες πληθυσμιακά ομάδες του Δήμου.

Αναλυτικά σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Φαρκαδόνας αλλά και ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας, υπέβαλα αίτημα αρνούμενος όλων των οικονομικών αποζημιώσεων για τη παρουσία μου στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Φαρκαδόνας και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευση Αποχέτευσης.
Θεωρώ ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι Επάγγελμα, αλλά Λειτούργημα και ο αιρετός πρέπει να ταυτίζεται με την ανιδιοτελή προσφορά και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο!!
Καλώ όλους τους συναδέλφους μου να πράξουν το ίδιο και προτείνω τα χρήματα αυτά, ειδικά της αποζημίωσης των παρουσιών – συμμετοχής στο δημοτικό συμβούλιο να δοθούν σε οικονομικά ασθενέστερες πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου μας.».