Πάνος Ρεντούμης: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει σκορπίσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει σκορπίσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού Πάνου Ρεντούμη.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Ρεντούμης έφυγε από τη ζωή, με τη σύζυγό του να τον βρίσκει νεκρό στο διαμέρισμά του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πνευμονικό οίδημα.

Ο Πάνος Ρεντούμης είχε παίξει σε θεατρικά έργα και πολλές γνωστές σειρές μεταξύ των οποίων και το δημοφιλες “Ρετιρέ”, από το οποίο έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό.

Ανάμεσα σε άλλες δουλειές ο γνωστός ηθοποιός είχε παίξει στην “Ανατομία ενός εγκλήματος: Διπλή ταυτότητα“, στη αγαπημένη σειρά το “Τρίτο Στεφάνι”, “Έγκλημα και πάθος” και “Αληθινοί έρωτες”.

Οι σειρές στις οποίες έπαιξε ο Πάνος Ρεντούμης προβλήθηκαν σε μερικούς από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικού σταθμούς, όπως ΑΝΤ1, Mega και Alpha, ενώ πρόσφατα τον είδαμε στην καθημερινή σειρά “Μια στιγμή 2 ζωές”.

Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από τη σύζυγό του Άντα, με την είδηση να κάνει γνωστή ο συνάδελφός του, Σπύρος Μπιμπίλας.

“O πόνος φέτος δεν χει τέλος..Ενας απο τους καλύτερους μου φίλους, ενας αξιαγάπητος ηθοποιος , ενας ανθρωπος που μας εδεσαν τόσα πολλά στην ζωή και την δουλεια που τόσο λατρευε εφυγε ξαφνικά… Βαρειά η οδύνη αγαπημένε μου φιλε.. Σε χαιρετουν ολοι οι ηθοποιοί”, έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του στο facebook.

πηγή :https://www.thetoc.gr/people-style/article/panos-rentoumis-poios-itan-o-gnostos-ithopoios-pou-efuge-xafnika-apo-ti-zoi/