Πάνω από 400 μέχρι τώρα οι αιτήσεις για απασχόληση στον Μύλο των Ξωτικών-Την 1η Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία

Μέχρι την 1η Νοεμβρίου έχουν περιθώριο να υποβάλλουν αιτήσεις για πρόσληψη για απασχόληση στο θεματικό πάρκο του Μύλου των Ξωτικών. Μία διαδικασία η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και οι αιτήσεις είναι εκατοντάδες. Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί περισσότερες από 400 αιτήσεις για τις 100 περίπου θέσεις απασχόλησης.Οι αιτήσεις αφορούν τους ακόλουθους τομείς απασχόλησης:

Διαδικασία

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Μύλου των Ξωτικών στη διεύθυνση www.milosxotikon.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 1η Νοεμβρίου 2019.

Μετά την λήξη υποβολής των αιτήσεων οι αιτούντες θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (SMS) για την ημερομηνία  της συνέντευξης που θα ακολουθήσει. Από το σύνολο των συνεντεύξεων, που θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα 4 έως 8 Νοεμβρίου 2019 από επιτροπή που θα οριστεί, θα επιλεγούν τα άτομα τα οποία και θα συμπεριληφθούν στην δημόσια κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, στις 12/11/2019, οπότε και θα προκύψουν τα άτομα που θα προσληφθούν συνολικά.

Εκείνο που επισημαίνεται από τους διοργανωτές είναι ότι δεν θα δοθεί παράταση για την αίτηση αλλά ούτε και για την συνέντευξη.