Πανηγυρισμοί στο περίπτερο του ΟΧΙ στα Τρίκαλα

Χαρά επικράτησε στο περίπτερο του ΟΧΙ μόλις άρχισε να διαμορφώνεται το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι υποστηρικτές του ΟΧΙ συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν ένα εκλογικό αποτέλεσμα που όπως έλεγαν δεν είναι επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά του ελληνικού λαού. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη. Τραγούδια, σημαίες… Το κλίμα ήταν πανηγυρικό κι όλοι δήλωναν πως κέρδισε η Ελλάδα.

Παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα και  δήλωναν όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία γροθιά για να αντιμετωπίσουν το αύριο. «Ο ελληνικός λαός απέδειξε ότι τα ιστορικά του αντανακλαστικά  στις μεγάλες στιγμές της διαδρομής της χώρας είναι τέτοια ώστε να μην του επιτρέπουν να τον ταπεινώσουν, να τον οδηγήσουν σε διαιώνιση όλων αυτών των άθλιων συμφωνιών που υποτίμησαν μία ιστορική χώρα με τεράστιες δυνατότητες. Νομίζω λοιπόν ότι η απάντηση αυτή συνάδει με την ιστορία αυτής της χώρας κι αυτού του λαού» ανέφερε σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

«Έχω την αίσθηση ότι οι Έλληνες πολίτες προσήλθαν αυτή την Κυριακή σε ένα ύστατο δικαίωμά τους δημοκρατικό, να απαντήσουν σε ένα ακριβές ερώτημα εάν θέλουν συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής ή αν θέλουν τέλος της λιτότητας. Σήμερα ο ελληνικός λαός έδωσε ένα μήνυμα αξιοπρέπειας, μία ανάσα ελπίδας, όχι μόνο για τη χώρα αλλά για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς. Από αύριο όλοι μαζί ανασκουμπωνόμαστε γιατί θα πρέπει πολύ σύντομα να βγούμε από αυτό το τούνελ που θεωρώ ότι επίτηδες κι εσκεμμένα κάποιοι θέλησαν να μας βάλουν» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη.