Παναγιώτη Δριτσέλη: Ελπίζω και εύχομαι να γίνουν οι σωστές επιλογές στο κόμμα (ηχητικό)

Για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και για το κλίμα του συνεδρίου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στην ενημέρωση» που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Παδιός και η Βιβή Μαργαρίτη στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, η πρώην Βουλευτής του κόμματος στα Τρίκαλα Παναγιώτα Δριτσέλη.

Παναγιώτη Δριτσέλη: Ελπίζω και εύχομαι να γίνουν οι σωστές επιλογές στο κόμμα by Vivi

Η κ. Δριτσέλη αναφερόμενη στα τεκταινόμενα υπογράμμισε πως «Μέσα από αυτό το συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει και οφείλει να βγει πιο δυνατός έξω στη κοινωνία, αποκαθιστώντας και πάλι τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Η κοινωνία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το σημαντικότερο ανάχωμα απέναντι στη νεοφιλελεύθερη  πολιτική της ΝΔ, για την δημιουργία ενός κράτους δικαίου που θα είναι δίπλα στους πολίτες».

Ερωτώμενη να σχολιάσει την υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη απέναντι στον νυν Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο η ίδια στήριξε «σιωπηρά» όλο αυτό το διάστημα, η πρώην Βουλευτής σχολίασε «Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε όλες τις εξελίξεις και μετά θα τοποθετηθούμε. Υποστήκαμε μια βαριά ήττα στις εθνικές εκλογές, γιατί το κόμμα δεν είχε ξεκάθαρες θέσεις και ξεκάθαρο προσανατολισμό, χάνοντας την επαφή με την κοινωνία. Εγώ θέλω και ονειρεύομαι ένα ΣΥΡΙΖΑ που να μπορεί να εμπνεύσει και πάλι την κοινωνία, να βγει δυναμικά και ενωμένος προς τα έξω και να αποκτήσει και πάλι την ταυτότητα ενός κόμματος που βρίσκεται σε τροχιά εξουσίας. Ελπίζω και εύχομαι να γίνουν οι σωστές επιλογές στο κόμμα και οι εσωκομματικές διαδικασίες να οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα για όλους μας».