Palm Street στην Ασκληπιού!!!-H πιο σύγχρονη urban εκδοχή της διασκέδασης στην πόλη

Τι είναι το Palm Street?? Αυτό το καλοκαίρι στον πιο γνωστό και χιλιοπερπατημενο πεζόδρομο της πόλης αποφασίσαμε να στήσουμε μια όαση… Μετατρέπουμε λοιπόν τον εξωτερικό μας χώρο με στιλ, άποψη και ανέσεις φιλοξενώντας την πιο σύγχρονη urban εκδοχή της διασκέδασης στην πόλη.

Από το πρωί για ωραίο καφέ, πρωινό και κυριακάτικο brunch μέχρι τα early drinks του απογεύματος, τα φανταστικά comfort casual cuisine πιάτα μας έως τις ωραίες μουσικές, τα party και τα κοκτέιλ μας . Must για το καλοκαίρι μας τα 5 ολοκαίνουρια signature Cocktails του Αλέξανδρου Κάλτσα και στην take away εκδοχή τους, οι φοίνικες που θα προσδώσουν μια εξωτική ατμόσφαιρα στο αστικό θέρος , το νέο trend του ναργιλέ με πολλές επιλογές, τα party κάθε τριήμερου με τους καλύτερους Mainstream djs της πόλης αλλά και πολλά guest ονόματα και τα πιάτα που μεταφράζουν γευστικά τα καλοκαίρια μας στον ουρανίσκο.

Όλα ξεκινούν αυτή τη Παρασκευή 19 Ιουνίου μετά τις 18.00 με το Opening Act του Νέου Project μας… #SUMMERAKI_BARROUGAKI #ΚοκοφοινικαςΣου