Παγωτό με γεύση μπανάνα

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ…

 

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί φυτική σαντιγύ Μόρφατ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 ποτήρι φρέσκο γάλα
1 μπανάνα λιωμένη
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 φάκελο Άνθος στιγμής (βγαίνει σε διάφορες γεύσεις φράουλα, καραμελα, μπισκότο, σοκολάτα, βανίλια)
Μπισκότα Digestive

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα άνθος αραβοσίτου με γεύση της επιλογή σας και το φρέσκο γάλα.

Χτυπάμε για λίγα λεπτά μέχρι να σφίξει και προσθέτουμε την σαντιγί Μόρφατ και το ζαχαρούχο. Χτυπάμε το μείγμα μας για 5 με 6 λεπτά μέχρι να γίνει μια πολύ αφράτη κρέμα. Ρίχνουμε και την μπανάνα κομματάκια μέσα στο μπλεντερ και αλεθουμε. Ρίχνουμε και την μια κουτάλια μέλι για να μην πιάσει κρυστάλλους το παγωτό.

Σε ένα μεγάλο Μπολ έχουμε αραδιάσει τα μπισκότα Digestive και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, με φαρδύ στόμιο, βάζουμε παγωτό επάνω στο μπισκότο.

Σκεπάζουμε με το άλλο μπισκότο μας και φτιάχνουμε τα σάντουιτς. Η ποσότητα βγάζει γύρω στα 40 τεμάχια ανάλογα το μέγεθος του μπισκότου. Μπορούμε εναλλακτικά να βουτήξουμε το μισό, σε λιωμένη σοκολάτα και σε ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, μπορούμε μέσα να ψιλοκόψουμε φρούτα. Μπορουμε να σπασουμε χοντροκομμενα τα μπισκοτα και να τα λουσουμε με την κρεμα και να σπαμε κομματια παγωτού. Μπορούμε να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.