Παγωτό καρπούζι με τριαντάφυλλο της Έφης

Παγωτό καρπούζι με τριαντάφυλλο της Έφης…

ΥΛΙΚΑ:

1 μικρό καρπούζι καθαρισμένο από τα σποράκια
1 συσκευασία φυτική σαντιγί
3/4 της κούπας εβαπορέ γάλα
1/4 της κούπας ανάμικτο χυμό φρούτων
2 συσκευασίες ζαχαρούχο γάλα
10 μικρά λουκουμάκια τριαντάφυλλο,κομμένα σε ακόμα μικρότερα κομματάκια
λίγο ροδόνερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ξεκινάμε πολτοποιώντας το καρπούζι στο μούλτι.Προσθέτουμε το εβαπορέ γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα.(Αν έχετε μεγάλο κάδο στο μούλτι,θα το βάλετε όλο μαζί,διαφορετικά σε δόσεις)
Σε ένα λεκανάκι χτυπάμε τη φυτική σαντιγί μέχρι να σφίξει.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ γάλα,το χυμό φρούτων και ξαναχτυπάμε το μείγμα.Τέλος ρίχνουμε το καρπούζι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί,πλέον με ένα κουτάλι.
Αφήνουμε το μείγμα στην κατάψυξη για μια ώρα,βγάζουμε το παγωτό και το ξαναχτυπάμε.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μία ακόμα φορά και προσθέτουμε τα λουκουμάκια τριαντάφυλλο.Προσθέτουμε μερικές σταγόνες ροδόνερο και αφήνουμε το παγωτό στην κατάψυξη να παγώσει καλά.

*Σημ.: Χρησιμοποίησα ένα καψουλάκι κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής για να έχω το αποτέλεσμα αυτό.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.