Όταν η “Μονάδα” γίνεται “Ομάδα”-Κοπή πίτας κι ενημερωτική εκδήλωση για το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Τρικάλων

Το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Τρικάλων ξεκινά με αισιοδοξία τη δράση του. Με επιτυχία στέφθηκε η κοπή της πίτας του Δικτύου στο ΑΚΕΘ και η ενημερωτική εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής που διοργάνωσε η Πρόεδρος του ΘΕΛΩ Κορίνα Λιούτα και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Γαμπιεράκης,που είναι Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 45 εκπρόσωποι Φορέων που συμμετέχουν στην δικτύωση αυτή,που εχει σαν αρχικό στόχο την αποτύπωση του Κοινωνικού Χάρτη του Νομού Τρικάλων και των κοινωνικών συλλογικοτήτων των 4 Δήμων του Νομού.
Ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας της Κοινωνικής Τράπεζας Αλληλεγγύης του Δικτύου όπως και ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μιχαλάκης Χρήστος,που ανακοίνωσε την εξασφάλιση έδρας στο Δίκτυο και την υποστήριξη της Περιφέρειας στο πρότυπο αυτο κοινωνικό εγχείρημα συνεργασίας, που αναδεικνύει το ανθρώπινο κεφάλαιο των ενεργών πολιτών και τον Εθελοντισμό μέσα απο την συνεργασία όλων των Κοινωνικών Φορέων και Συλλόγων με την Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Για άλλη μια φορά η Κορίνα Λιούτα δείχνει το δρόμο συνεργασίας και συμπόρευσης των κοινωνικών δυνάμεων του τόπου μας για το κοινό καλό μέσα απο πρωτοβουλίες που ενώνουν κι αναδεικνύουν το ανθρώπινο κεφάλαιο όλων των Ενεργών Πολιτών που ασχολούνται με τα κοινά σε όλους τους τομεις δράσης.