Όρνιθες εις την πυράν… Το πιο καλοψημένο και λαχταριστό κοτόπουλο της πόλης σε τιμή που… ξετρελαίνει

Εδώ και χρόνια επί της οδού Βασ. Τσιτσάνη 4 (έναντι Νομαρχίας) οι… όρνιθες σιγοψήνονται… εις την πυράν προσφέροντας στους Τρικαλινούς το πιο καλοψημένο και λαχταριστό κοτόπουλο της πόλης.

Το ψητοπωλείο «Όρνιθες εις την πυράν» προσφέρει στους πελάτες του μεγάλη ποικιλία επιλογών για εκείνους που θέλουν γεύση και ποιότητα.

Εκτός από το κοτόπουλο σούβλας, τις φτερούγες και τα μπουτάκια που είναι κορυφή, εδώ θα ανακαλύψετε τον παράδεισο των κρεατικών.  Φρέσκα ζουμερά κρέατα ψήνονται με προσοχή στην ποιότητα και στη λεπτομέρεια μπροστά στα μάτια των πελατών.

Δοκιμάστε τον χειροποίητο γύρο, τα χειροποίητα σουβλάκια και μπιφτέκια, τα λουκάνικα και το κοντοσούβλι, συνοδεύστε με σαλάτα και σως της αρεσκίας σας κι αφεθείτε στις μοναδικές γεύσεις του ψητοπωλείου.

Απολαύστε το αυθεντικό meatless burger, την πιο λαχταριστή βίγκαν επιλογή στις “Όρνιθες εις την πυράν”. Η ζουμερή σύνθεσή του θα σας εκπλήξει, όπως ακριβώς και διάσημους σεφ που το χαρακτήρισαν ως το πιο εύγευστο meatless προϊόν για το 2019.

Με μπιφτέκι 100% φυτικής προέλευσης, παρασκευασμένο από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας χωρίς πρόσθετα σόγιας, χωρίς γλουτένη, πλήρη πηγή πρωτεϊνών, χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμόδες, σε αλάτι και σε κορεσμένα λιπαρά. Το mega meatless burger αποτελεί την τέλεια επιλογή για αυτούς που κάνουν νηστεία, δίαιτα, plant based διατροφή, έχουν αυξημένες ανάγκες σε πρωτεΐνη, αθλούνται… Κατάλληλο για vegan αλλά και για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους με υγιεινές εναλλακτικές μεθόδους διατροφής.

Η Megas Yeeros ανατρέπει τα δεδομένα με τη νέα σειρά προϊόντων Mega Meatless η Νο. 1 Παραγωγός Γύρου στον Κόσμο μας μυεί στο κόσμο του “εναλλακτικού” κρέατος. Έναν κόσμο που προάγει την healthy διατροφή, προτείνει καινούριες διατροφικές συνήθειες, σέβεται τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον. Τα -ανατρεπτικά- προϊόντα της σειράς που απόλαυσαν οι παίκτες του Survivor μπορείτε να τα βρείτε στα Τρίκαλα στο ψητοπωλείο “Όρνιθες εις την πυράν” στη Βασ. Τσιτσάνη 4 (έναντι Νομαρχίας).

Επίσης, εάν νηστεύετε μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τηγανιτά καλαμάρια, αλλά και πολλές νηστίσιμες σαλάτες.

Το σίγουρο είναι ότι οι «Όρνιθες εις την Πυράν» δεν θα σας απογοητεύσουν αφού προτεραιότητα έχουν την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση του πελάτη. Όλα τα προϊόντα έρχονται με delivery και στο χώρο σας .

Info

Βασ. Τσιτσάνη 4 (έναντι Νομαρχίας)

Delivery

Τηλ.: 24313 02636, what’s up: 6988563946

Ωράριο λειτουργίας

μεσημέρι: 12:00  – 4.00

βράδυ: 07:00 – 01:00