Ονειρική η πρώτη νύχτα του χρόνου σε Ελάτη-Περτούλι… Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι

φωτό V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντής

Τα ορεινά χωριά των Τρικάλων αυτή την περίοδο είναι πανέμορφα. Ειδικά όταν είναι σκεπασμένα από το λευκό πέπλο του χιονιού. Ο φωτογραφικός φακός του V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντής “φυλάκισε” τη στιγμή που αλλάζει ο χρόνος. Τη στιγμή που το 2018 περνά στο παρελθόν και στο παρόν μας έρχεται το 2019 στα βουνά της Ελάτης και του Περτουλίου. Οι εικόνες είναι σαν να έχουν βγει από παραμύθι… Το τοπίο μαγικό κι ονειρικό σε μεταφέρει νοερά σε άλλους τόπους και χρόνους σε ένα ταξίδι με οδηγό τα εκατομμύρια αστέρια του ουρανού. 

Ευχαριστούμε Βαγγέλη Ανυφαντή που μοιράστηκες μαζί μας τις μαγικές εικόνες μέσα από την εκπληκτική δουλειά σου στη συλλογή με τίτλο “The ”First night” of year”.

φωτό V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντήςφωτό V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντήςφωτό V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντήςφωτό V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντήςφωτό V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντήςφωτό V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντήςφωτό V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντήςφωτό V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντήςφωτό V.A. Photography Βαγγέλης Ανυφαντής