Όμορφες ιδέες για μια όμορφη είσοδο κήπου ή αυλής, διακοσμημένη με μια εντυπωσιακή αψίδα λουλουδιών

Όμορφες ιδέες για μια όμορφη είσοδο κήπου ή αυλής, διακοσμημένη με μια εντυπωσιακή αψίδα λουλουδιών

Δείτε στο σημερινό μας άρθρο, πώς μπορείτε να μετατρέψετε την είσοδο σας σε ένα όμορφο στολίδι με μια εντυπωσιακή αψίδα λουλουδιών. Θα έχετε ένα φιλόξενο και μοναδικό σπίτι. Οι επισκέπτες θα εντυπωσιαστούν από την είσοδο, μπαίνοντας στην αυλή σας με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Μαγεία στον κήπο με τη βοήθεια θεαματικών λουλουδιών σε πρωτότυπες ζαρντινιέρες

Τα αναρριχώμενα τριαντάφυλλα είναι όμορφα φυτά, ιδανικά για την αυλή σας. Εάν θέλετε να τα φυτέψετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλά στραγγιζόμενο έδαφος πλούσιο σε φυσικό λίπασμα.

Τα αναρριχώμενα τριαντάφυλλα λατρεύουν το φυσικό φως, οπότε είναι εξαιρετική ιδέα να τα φυτέψετε σε καμάρα, ακριβώς στην πύλη. Εάν ο χώρος εκεί έχει ήλιο όλη την ημέρα, θα μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη τριανταφυλλιά και ένα εντυπωσιακό τοπίο.

Αν και αυτά τα τριαντάφυλλα ονομάζονται “αναρριχητές”, πρέπει να φυτευτούν σε ένα στήριγμα. Το τριαντάφυλλο αναρρίχησης δεν έχει σκουλαρίκια για να σκαρφαλώσει μόνο του, όπως για παράδειγμα οι κληματίδες.

Η διακόσμηση μιας ξύλινης πύλης με γλάστρες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διακοσμήσετε την είσοδό σας στο σπίτι. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να αλλάζετε τις γλάστρες τόσο για να αλλάξετε τη διακόσμηση όσο και για τη φροντίδα των λουλουδιών.

Επίσης, οι ξύλινες πύλες συντηρούνται εύκολα. Μια ξύλινη πύλη ή φράχτης πρέπει να βαφτεί μία φορά το χρόνο, μπορεί να κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και είναι φιλική προς τον προϋπολογισμό.

Μπορείτε πάντα να αλλάξετε το χρώμα του, αλλά μπορείτε επίσης να παίξετε με τα διαφορετικά μοντέλα και στολίδια εδώ. Πάνω από την πύλη μπορείτε να χτίσετε μια ξύλινη καμάρα στην οποία να κρεμάσετε τα αγαπημένα σας λουλούδια. Επιλέξτε πολύχρωμα λουλούδια ή πράσινα φυτά αναρρίχησης. Αυτά θα δώσουν στην αυλή σας έναν ειδικό σχεδιασμό. Μερικά αναρριχώμενα φυτά είναι επίσης εύκολα στη φροντίδα, αλλά επίσης μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα από τα συνηθισμένα λουλούδια.