TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ομελέτα φούρνου της Έφης

Αυγ 10, 2021
in Μαγειρική
Ομελέτα φούρνου της Έφης
Share on FacebookShare on Twitter

Ομελέτα φούρνου της Έφης

ομελέτα φούρνου

ΥΛΙΚΑ:
1 μεγάλο κολοκύθι
1 ντομάτα
6-7 αβγά
5 φέτες μπέικον
5 φέτες γκούντα
1 πράσινη πιπεριά γλυκιά
1 κόκκινη πιπεριά γλυκιά
3 λουκάνικα βραστά
2 πατάτες
4 φέτες του τοστ
λίγο γάλα
μαϊντανό και ντοματινια για τη διακόσμηση του πιάτου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χρειαζόμαστε μία φόρμα για κέικ, καλύτερα μακρόστενη.  Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και το κολοκυθάκι και τα αλατίζουμε .  Στρώνουμε προσεκτικά την λαδόκολλα στη φόρμα μας , καλύπτοντας και τα τοιχώματα.  Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και το κολοκύθι και τα αλατίζουμε.  Τα τοποθετούμε συμμετρικά στη βάση της φόρας με ελάχιστο ελαιόλαδο και τα βάζουμε να ψηθούν στο φούρνο. Χτυπάμε και αλατίζουμε τα αυγά μας, προσθέτοντας λίγο γάλα για να φουσκώσου.  Όταν έχουν σχεδόν ψηθεί τα υλικά που βρίσκονται στο φούρνο, βγάζομε τη φόρμα και στρώνουμε επάνω, πρώτα το μπέικον για βγάλει λίπος και να νοστιμίσει τις πατάτες και το κολοκυθάκι και μετά πιπεριές, ντομάτα για να δώσει υγρασία, λουκάνικα, το τυρί και τέλος το ψωμί του τόστ που θα αποτελέσει την βάση της ομελέτας όταν  αναποδογυρίσουμε την φόρμα και θα κάνει μια πολύ νόστιμη τραγανή κρούστα.  Ρίχνουμε τα χτυπημένα αβγά με το γαλα, φροντίζοντας να πανε και στο ψωμί ,αλλά και μέσα στην ομελέτα. Ψήνουμε στον ήδη ζεστο φουρνο, στους 180C στον αερα.  Οταν ψηθουν τα αβγα και γίνει τραγανο το ψωμι, σβήνουμε το φουρνο. Αφήνουμε την ομελέτα να κρυώσει λιγο και αναποδογυρίζουμε προσεκτικά, αφαιρώντας τη λαδόκολλα.  Διακοσμούμε με μαιντανο και ντοματινια.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Απρ 30, 2025
DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Next Post
Αρνητικά τα Δωρεάν  97 Rapid –Test  κορωνοιού  στην Πύλη

Rapid test σε Τρίκαλα-Μαυρέλι-Γερακάρι-Λογγά την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Πάρκο σκύλων με ανακυκλωμένα υλικά στα Τρίκαλα

Πάρκο σκύλων με ανακυκλωμένα υλικά στα Τρίκαλα

Στο Φλαμούλι, η 4η υπερυψωμένη διάβαση πεζών – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο Φλαμούλι, η 4η υπερυψωμένη διάβαση πεζών – κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd