Ολοκληρωμένες σειρές για μαλλιά και Ειδικά Προγράμματα Θεραπείας της SEWARD MEDITER στο κατάστημα ειδών κομμωτηρίου Αργυρούσης-Πούλιος

Στο κατάστημα ειδών κομμωτηρίου Αργυρούσης-Πούλιος (Χατζηγάκη 6-Τρίκαλα, τηλ. 2431035736) θα βρείτε τις ολοκληρωμένες σειρές για μαλλιά και Ειδικά Προγράμματα Θεραπείας του Τριχωτού της Κεφαλής και των Μαλλιών της SEWARD MEDITER.

Ολοκληρωμένες σειρές για μαλλιά κανονικά, ξηρά, βαμμένα κ.λ.π. και Ειδικά Προγράμματα Θεραπείας του Τριχωτού της Κεφαλής και των Μαλλιών (για προβλήματα όπως η τριχόπτωση, η κατεστραμμένη τρίχα από τεχνικές εργασίες, τα αδύναμα μαλλιά π.χ. μετά από ασθένεια όπως η αναιμία).

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα. Το αποτέλεσμα επαγγελματικό και εγγυημένο. Αναζητείστε τα στο κατάστημα ειδών κομμωτηρίου Αργυρούσης-Πούλιος.

SEWARD MEDITER

Η σύγχρονη τεχνολογία συναντά τις αρχαίες παραδόσεις της κουλτούρας της Μεσογείου. Στη βάση του συστήματος MEDITER, βρίσκεται η προσεκτική  και συνεχής έρευνα. Μία σειρά προϊόντων που εξελίσσεται διαρκώς  και η δημιουργία της βασίζεται στην «Πράσινη Φιλοσοφία» της εταιρείας γνωστή ως Green Mind. Μία σύγχρονη αντίληψη ομορφιάς που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με τον σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.