Όλοι μαζί ξανά για καλό σκοπό… στο καλοκαιρινό gala της Αντικαρκινικής Εταιρείας Τρικάλων

Με το σύνθημα “όλοι μαζί ξανά για καλό σκοπό” και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό gala του παραστήρματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο καλοκαιρινό κέντρο Thessalis. Μία εκδήλωση που περιελάμβανε ένα πρωτότυπο κι εντυπωσιακό show μόδας και χορού, όπου ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων πάντρεψε αρμονικά τον χορό με  τη μόδα σε χορογραφίες της Ραφαέλλας Μάνου. Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαριάννα Γεωργάκη,  ενώ το συγκρότημα The Teasers, με την Κατερίνα Μπαρμπαρούση,τον Βασίλη Σαμαρά και τον Θέμη Σαμαντζή κράτησε υπέροχη συντροφιά στους παρευρισκόμενους.

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 από καταξιωμένους και κοινωνικά ευαίσθητους επιστήμονες με στόχο την καταπολέμηση του καρκίνου στη χώρα μας. Από την ίδρυση της συσπείρωσε όλους όσους ενεργά συμμετείχαν στον αντικαρκινικό αγώνα, ενώ παράλληλα συνδέθηκε και συμμετέχει ανελλιπώς σ’ όλες τις μεγάλες διεθνείς ενώσεις κατά του καρκίνου, εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε αυτές.

Η Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Τρικάλων, χειρουργός κ. Μαρία Καναρά, που ηγείται ενός δραστήριου Παραρτήματος που έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία, μίλησε για την αναγκαιότητα της στήριξης του έργου της Αντικαρκινικής που με τη σειρά της βοηθά συμπολίτες μου που έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη στη μάχη τους με τον καρκίνο.

Το Δ.Σ: Γραμματέας η Στέφη Κωστοπούλου – ταμίας η Αθανασία Μυλωνά, και μέλη η Βιργινία Σίμου -Κρητικού, η Στέλλα Ντούβλη, η Δήμητρα Βάγγου-Ντέλλα, η Γεωργία Κοτρώνη -Μπαλοδήμου, η Μαρία Ρεπούση, η Κυριακή Παδγάτογλου και ο Δημήτρης Καραθάνος.

Photo by 2 KAPPA PRODUCTIONS

www.2kp.gr