Όλοι μαζί… Μήνυμα ενότητας Ανδρουλάκη από τα Τρίκαλα

Μήνυμα ενότητας για τη δημιουργία και πάλι ενός ισχυρού κόμματος έστειλα από τα Τρίκαλα ο υποψήφιος για τη προεδρία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας σε μία επιτυχημένη εκδήλωση το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.

“Και από τα Τρίκαλα καταγράφεται μια συγκινητική συμμετοχή, μελών, φίλων και ανθρώπων που ενώνουν τις κοινές τους αγωνίες για ένα καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό λαό, για μια εποχή που οι πολιτικοί δε θα ζυγιάζουν το πολιτικό κόστος και θα παίρνουν χρήσιμες αποφάσεις” ανέφερε σε δηλώσεις του και πρόσθεσε “Δυστυχώς, η Ελλάδα ζει τραγικές στιγμές. Δεκάδες νεκροί κάθε μέρα, διότι η Κυβέρνηση αποδείχθηκε άτολμη. Δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα, όπως έπραξαν άλλες χώρες, κάνοντας μεγαλύτερο και ισχυρότερο το πρόγραμμα εμβολιαστικής κάλυψης, τα συστήματα δημόσιας υγείας δίνουν μάχη ανθεκτικότητας και η αντιπολίτευση συνεχίζει να δημαγωγεί και να λαϊκίζει”.

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι σε αυτό το περιβάλλον, η αναγκαιότητα να υπάρχει μια ισχυρή παράταξη που εκπροσωπεί την συνέπεια, τον προοδευτικό λόγο, τον ρεαλισμό για να γίνει πραγματική αυτή η ελπίδα είναι πιο σημαντική. “Και αυτή ακριβώς είναι η προσπάθεια μας. Να ανατάξουμε το κόμμα μας, να αναγεννήσουμε την παράταξη, να ενωθούμε όλες οι γενιές για να ξαναγίνει ισχυρή η ελληνική σοσιαληδμοκρατία. Μια σοσιαλδημοκρατία που θα δώσει αγώνα για μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, θα δώσει προοπτική στις νέες γενιές, στα σταματήσουν τα ελληνόπουλα να φεύγουν στο εξωτερικό και θα έχουμε μια εποχή αξιοπρέπειας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτή είναι η αγωνία μου και αυτή την αγωνία μου την ενώνω, εδώ από τα Τρίκαλα με τις αγωνίες των μελών και των φίλων μας για να κάνουμε ξανά την παράταξη μας, μεγάλη” τόνισε προσθέτοντας “Εύχομαι όλοι μαζί και στο ντιπέιτ, στα εκλογές και μετά θα δώσουμε τον αγώνα με ενότητα και προδοτική. Αυτό πρέπει να γίνει και αυτό θα κάνω προσωπικά οφείλουμε να κάνουμε όλοι, όχι πια εσωτερικές τριβές, αλλά η μεγάλη εικόνα και η μεγάλη εικόνα είναι ό,τι αξίζει αυτή η προσπάθεια να φέρει να μεγάλο ποσοστό στις επόμενες εκλογές για να σπάσουμε έναν άγονο δικομματισμό που υπάρχει μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ”.