Όλα γίνονται στο σωστό timing με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη

Tips που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις παγίδες

Στις 30 Ιανουαρίου κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνο Ήλιου-Άρη, μια όψη που σου δίνει ενέργεια και κίνητρο για να «τρέξεις» μια υπόθεσή σου, προσδοκώντας άμεσα αποτελέσματα. Πατ-κιουτ ή σε χρόνο dt θα το ανέβεις το «βουνό» κι όλοι θα λένε “για δες που τα κατάφερε το θρασύτατο νεούδι”, εκεί που οι γνωστικοί έλεγαν, “ωχού, που να τρέχω τώρα”. Από εκεί και ύστερα, το να πατήσεις κορυφή δεν είναι για χόρταση κι αν στρογγυλοκαθίσεις στις δάφνες σου, δεν θα αργήσει η ώρα κι η στιγμή που θα πάρεις πόδι από κάποιον/α ξεκούραστο/η που ακολούθησε τα βήματά σου. Το έχει αυτό η μοίρα των πρωτοπόρων.

Η «αρμονική» φύση της όψης παραπέμπει στο ότι μια πρωτοβουλία γίνεται σε σωστό timing, όταν δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος/α αναιδής να σου βγάλει γλώσσα κι ύστερα να επέλθει η σύρραξη, όπως «τυπικά» γίνεται σε ένα τετράγωνο. Αυτό ωστόσο μερικές φορές καταλήγει να είναι ευχή κι όχι πραγματικότητα, αφού παντού υπάρχουν «θερμοκέφαλοι» που «αρπάζονται» για ψύλλου πήδημα, επειδή ο δικός τους ο Άρης δεν είναι και τόσο αρμονικός.

Σε κάθε περίπτωση πάντως… να μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις παγίδες ενός κακώς εννοούμενου ανταγωνισμού!

πηγή :https://www.astrology.gr/epikairotita/gegonota/story/174975/ilios-ston-ydroxoo-trigono-me-ari-stoys-didymoys-sosto-timing