Οδηγίες για το τηγάνισμα του μπακαλιάρου

Τηγάνισμα μπακαλιάρου …

Στο τηγάνισμα καλύτερα είναι να χρησιμοποιούμε ένα καλό σπορέλαιο. Το τηγάνι μας να είναι βαθύ. Να εχουμε μπόλικο λάδι. Και να τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά. Αν θέλετε με οποίο κουρκούτι και να διαλέξετε να κάνετε τον μπακαλιάρο σας μπορείτε να κρατήσετε ένα κομματάκι να το μαδήσετε μέσα στο κουρκούτι και να κάνετε υπέροχες κροκέτες που θα συνοδεύσουν τέλεια την σκορδαλιά σας!
Καλή επιτυχία.
Τις οδηγίες μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλιώς Γιαγιά Μαίρη εν δράσει (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στη σελιδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).