Ο Ζαρογιάννης μας… στρώνει το πασχαλινό τραπέζι

Η οικογένεια Ζαρογιάννη έχει μία μακρά παράδοση στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων. Αδιάκοπα από το 1959 προσφέρει στους Τρικαλινούς αλλά και σε όλη την Ελλάδα τα ποιοτικά της προϊόντα. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η φήμη του κασεριού Π.Ο.Π. «Ζαρογιάννη». Δοκιμάστε τα προϊόντα της οικογένειας Ζαρογιάννη εάν είσαστε λάτρης των ξεχωριστών γεύσεων. Ξεχωρίσαμε στα ράφια του delicatessen Ζαρογιάννη και σας προτείνουμε το Κασέρι Π.Ο.Π. και το βούτυρο.Κασέρι Π.Ο.Π.: Προέρχεται από γάλα πρόβειο 80% και γίδινο 20% Συλλέγεται αποκλειστικά από την περιοχή της Καλαμπάκας  κι από  κοπάδια ζώων που βοσκούν στους πρόποδες των Μετεώρων. Η παρασκευή του κασεριού γίνεται εδώ και 60 χρόνια με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο προσθέτοντας στο φρέσκο γάλα ημέρας αλάτι  και πυτιά !

Βούτυρο: Το βούτυρο προέρχεται από κρέμα πρόβειου και γίδινο γάλακτος και είναι το ιδανικότερο για την παρασκευή των κουλουριών, των σαμπλέδων κι όλων των σιροπιαστών γλυκών (χαλβάς ,κανταΐφι, εκμέκ παγωτό) κτλ

Η περιήγηση στο Ζαρογιάννη Delicatessen κρύβει πολλές εκπλήξεις κι αφήνει ευχαριστημένους και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης με τα επιλεγμένα προϊόντα του από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Info

Ζαρογιάννη Delicatessen

Μιαούλη 16, Τρίκαλα

Τηλ. 2431039659