Ο Βασίλης Παϊτέρης κι ο Πάνος Μπούσαλης στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Με τον Βασίλη Παϊτέρη και τον Πάνο Μπούσαλη συνεχίζει την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμά του το μουσικό στέκι ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.Ειδικότερα:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΙΤΕΡΗΣ,  Παρασκευή 19 Ιανουαρίου: Ο Βασίλης Παϊτέρης είναι τσιγγάνος ελληνικής καταγωγής. Γεννήθηκε στη Δραπετσώνα και από πολύ μικρή ηλικία τραγουδά, συνθέτει, και γράφει στίχους. Η πρώτη του συνεργασία ήταν με τον ποιητή Δημήτρη Χριστοδούλου (ο Ποιητής και ο Τσιγγάνος), συνεργάστηκε επίσης με τους Γιώργο Νταλάρα, Ελένη Βιτάλη, Ελευθέριά Αρβανιτάκη, Μέλινα Κανά, Νότη Σφακιανάκη και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες του μουσικού χώρου.

Ο Βασίλης Παϊτέρης θα μας μαγέψει με ανατολίτικους ρυθμούς, τσιγγάνικες μελωδίες, λάτιν, έντεχνα ακούσματα, λαϊκά ν τερτίπια, λαικοδημοτικούς σκοπούς, ρεμπέτικα και ροκ μπαλάντες με τραγούδια των μεγάλων Βάρδων, Στέλιο Καζαντζίδη, Μανώλη Αγγελόπουλο, Στράτο Διονυσίου, Πάνο Γαβαλά και άλλων γνωστών μεγάλων καλλιτεχνών.

Χρήστος Μπέκος: ακορντεόν, πλήκτρα, Στέλιος Πεχλιμπανίδης: μπουζούκι, βιολί, Μαρία Παϊτέρη: φωνητικά.

Έναρξη : 22:30. Είσοδος : 7 ευρώ.

ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΥΣΑΛΗΣ, Σάββατο 20 Ιανουαρίου: Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Πάνος Μπούσαλης, έχοντας στις αποσκευές του σημαντικές στιγμές και συνεργασίες ( Ξαρχάκος , Λεοντής, Φαραντούρη , Ιωαννίδης, Μικρουτσικο κ.α), ερχεται στα αγαπημένα του Τρικαλα με τραγουδια δικά του ( δίσκοι Γκεμμα, Σεμπρεβιβα και συμμετοχές) αλλά και άλλα αγαπημένα του, προορισμένα για να μοιραστούν σε πολλά χείλη με την αμεσότητα της παρεας. Η βραδιά θα κινηθεί σε δρόμους παλιούς και αγαπημένους αλλά και πιο σύγχρονους . Από τον Χατζιδάκι στους Χαίνηδες , από τον Τσιτσάνη στον Περίδη κ.α και φυσικά με την παράδοση πάντα παρούσα μέσα από γήινες επανεκτελέσεις.

Έναρξη: 22:00. Είσοδος : 8 ευρώ.