Ο βαφτισιμιός πίσω από την δολοφονία της Βολιώτισσας-Tη σκότωσε με περισσότερες από 20 μαχαιριές

Ο βαφτισιμιός κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία της 75χρονης από τη Νέα Ιωνία, που αγνοούνταν εδώ από το πρωί της Πέμπτης και σήμερα βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο της πολυκατοικίας, στην οποία και διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της την περασμένη Πέμπτη και τη σκότωσε με περισσότερες από 20 μαχαιριές. Το κίνητρο φέρεται να ήταν τα χρήματα, καθώς το τελευταίο διάστημα ζητούσε από την ευκατάστατη ηλικιωμένη ένα ποσό, το οποίο εκείνη δεν του έδινε. Τη στιγμή της δολοφονίας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 75χρονης.

Βρέθηκε με μαχαιριές στο πρόσωπο και το λαιμό
Η άτυχη 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου- Αλεξούλη βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε, στην περιοχή Καζανάκι της Νέα Ιωνίας.

Αγνοούταν από το πρωί της Πέμπτης, όταν έφυγε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία για να πάει για ψώνια, δεν έδωσε σημεία ζωής και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίχνη αίματος στις σκάλες της πολυκατοικίας, δίπλα από το ασανσέρ οδήγησαν σε έρευνα στο υπόγειο, σε αποθήκη του οποίου, δίπλα από το λεβητοστάσιο, βρέθηκε η γυναίκα που αγνοούνταν.

Η άτυχη γυναίκα έφερε πολλές μαχαιριές στο πρόσωπο και στον λαιμό τυλιγμένη σε πάπλωμα και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποτρόπαιο έγκλημα υπάρχει περίπτωση να έγινε στο σπίτι του 1ου ορόφου, όπου διέμενε το θύμα και η σορός στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο υπόγειο.

Η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας αναμένεται εντός της ημέρας, ενώ φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.

ΠΗΓΗ  magnesianews.gr