Ο Τρικαλινός Στέφανος Μπαγλατσάκος ο 5ος Έλληνας kick boxer που θα αγωνιστεί στην Ιαπωνία

Ο Τρικαλινός Στέφανος Μπαγλατσάκος είναι ο  5ος Έλληνας kick boxer  που θα αγωνιστεί στην Ιαπωνία σε μια χώρα που έχουμε δει να αγωνίζονται μέχρι τώρα μόλις 4 Έλληνες ακόμα όπως οι Μιχάλης Ζαμπίδης, Πάρης Βασιλικος, Σταύρος Εξακουστίδης και Μανώλης Καλλιστής.Ο 21χρονος Τρικαλινός αυτή τη στιγμή θεωρείται ο κορυφαίος Kick Boxer στην Ελλάδα στα -70 κιλά και πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του, που θα είναι στο Τόκιο στις 21 Απριλίου, κάτι που αποτελεί τεράστια πρόκληση για τον ίδιο, αφού θα κοντραριστεί με πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρόκειται για τον Caz Janijira, έναν κικμπόξερ που θεωρείται μεγάλο φαβορί για την επικράτηση.

Ο μαθητής του Φώτη Γεωργόπουλου τεχνικού διευθυντή του ‘ShidoBoxing Hellas’ θα δώσει το παρόν στο μεγάλο επετειακό event που θα γίνει στην Χώρα της Άπω Ανατολής προς τιμήν του μεγάλου, εμβήματικού Δασκάλου Yoshiji Soeno.

Στη γωνία του Μπαγλατσάκου θα βρίσκεται ο πρωτος προπονητής του από τα Τρίκαλα ο Φώτης Γεωργόπουλος , ενώ αρχηγός αποστολής θα είναι ο Δημήτρης Λιούλιος Αντιπρόεδρος του ‘ShidoBoxing Hellas’, παλιός πρωταθλητής ‘Shidokan’ ο οποίος έχει παίξει σε πολλά πανιαπωνικά και παγκόσμια τουρνούα στην Ιαπωνία.

Η αναμέτρηση για τον Έλληνα μαχητή κλείστηκε από την οργάνωση ‘Shidokan Karate – Shido Boxing’ μέσω του προέδρου Λήο Κατσούρα.