Ο πυροσβέστης που έχασε το 6 μηνών μωρό του στη φωτιά ήταν Τρικαλινός με καταγωγή από τα Χάσια

Από χωριό των Χασιων έλκει την καταγωγή του ο Πυροσβέστης, πατέρας του 6 μηνών βρέφους, πρώτου θύματος της φονικής φωτιάς στην Αν. Αττική.Η μητέρα του Πυροσβέστη που εκείνη την ώρα επιχειρούσε πυρόσβεση στην περιοχή κατάγεται από χωριό των Χασιων, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του kalabakacity.gr.
Αυτή τη στιγμή η γυναίκα του δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες η “φρίκη” δεν σταματά εδώ. Οι γονείς του βρέφους ήταν συγγενεις της τραγικής οικογένειας Φύτρου, η οποία ξεκληρίστηκε. Πρόκειται για την 13χρονη Εβίτα Φύτρου που βρήκε τον θάνατο όταν πήδηξε από γκρεμό για να σωθεί από τις φλόγες, ενώ ο 11χρονος αδερφός της Αντρέας και ο πατέρας της Γρηγόρης Φύτρος βρέθηκαν απανθρακωμένοι.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος στον ΑΝΤ1, το πρώτο θύμα της φονικής λαίλαπας, το μόλις 6 μηνών βρέφος, ήταν το μωρό ενός εκ των Πυροσβεστών που επιχειρούσαν στο σημείο. Αλλά και η γυναίκα του, δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο.