O πρωταγωνιστής του «Born to be murdered» κι ο Τρικαλινός σωματοφύλακας του πατέρα του Denzel Washington

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας «Born to be murdered», γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα, είναι ο Johnny David Washington. Εξαιρετικά ταλαντούχος και γνωστός ηθοποιός με πολλές ταινίες στο ενεργητικό του και με πιο πρόσφατη την ταινία «Η Παρείσφρηση» (BlacKkKlansman) (Η ταινία βρέθηκε στο τελευταίο φεστιβάλ Κανών με σοβαρές υποψηφιότητες για την κατάκτηση του Χρυσού Φοίνικα κι έφυγε τελικά από την Κρουαζέτ με το Μέγα Βραβείο της κριτικής επιτροπής στις αποσκευές της).Μία από τις πολλές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media είναι κι εκείνη του  ηθοποιού με τον γνωστό Τρικαλινό επιχειρηματία Δημήτρη Λιούλιο. Όπως πληροφορηθήκαμε οι δύο άνδρες συνδέονται με μία σχέση ετών και συγκεκριμένα από την εποχή που ο ηθοποιός ήταν έφηβος. Ο Johnny David Washington είναι γιος του γνωστού ηθοποιού, σκηνοθέτη και παραγωγού Denzel Washington. Ο Δημήτρης Λιούλιος υπήρξε τέσσερις φορές close protection  του πατέρα του όταν ήταν υποψήφιος για OSCAR. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Denzel Washington έχει λάβει τρεις Χρυσές Σφαίρες και δυο βραβεία Όσκαρ : Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την δραματική-πολεμική ταινία Glory (1989) και Καλύτερου Ηθοποιού για τον ρόλο του ως αστυνομικού στο θρίλερ Ημέρα Εκπαίδευσης (2001).

Κατά τη διάρκεια συνεργασίας με τον Denzel Washington ο Δημήτρης Λιούλιος είχε γνωρίσει τον Johnny David Washington σε ηλικία περίπου 14 ετών. Τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered» στα Τρίκαλα στάθηκαν αφορμή για να συναντηθούν οι δυο τους μετά από πολλά χρόνια.

Όμως ο Johnny David Washington δεν ήταν ο μόνος γνωστός που συνάντησε. Ο Δημήτρης Λιούλιος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στα Τρίκαλα συναντήθηκε και με έναν ακόμη συντελεστή της ταινίας με τον οποίο τον δένουν δεσμοί φιλίας πρόκειται για τον Βούλγαρο Kala ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις σκηνές δράσης του “Born to be murdered” και μάλιστα κάποτε ντουμπλάριζε τον Ζαν Κλωντ βαν νταμ σε ταινίες.

Μικρός που είναι ο κόσμος!!!