Ο πόλεμος καλά κρατεί στο Φυσάει Κόντρα… Οργισμένη απάντηση του Χάρη Μαντέλλου στον Δημήτρη Παπαθανασίου

Αν κι ο επικεφαλής του Φυσάει Κόντρα Δημήτρης Παπαθανασίου θέλησε να ρίξει τους τόνους σε ό,τι αφορά στην παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης Χάρη Μαντέλλου εντούτοις φαίνεται πως δεν τα κατάφερε. Η δήλωση του κ. Παπαθανασίου σχετικά με την παραίτηση Μαντέλλου εξαγρίωσε τον δεύτερο που μέχρι εκείνη τη στιγμή κρατούσε μία ήρεμα στάση.

Στη δήλωση του ο κ. Παπαθανασίου αναφέρει τα ακόλουθα:  «Η παραίτηση του Χάρη Μαντέλου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης μας, οφείλεται στη διαφορετική του αντίληψη για τη λειτουργία της συλλογικότητας μας. Ο Χάρης έδωσε με το “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει και στο μέλλον, μάχες υπέρ της κοινωνίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης .
Στο “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” έχουμε αποδείξει έμπρακτα εδώ και πέντε χρόνια ότι, τόσο με τη δημοκρατική μας οργάνωση, όσο και με τη συλλογική μας λειτουργία και εκπροσώπηση, παλεύουμε για να αλλάξουμε την κοινωνία μακριά από προσωπικές πολιτικές και θυσιάζουμε προς όφελος της κοινής προσπάθειας, τις ατομικές μας επιλογές. Αυτό και θα συνεχίζουμε να κάνουμε».

Τι απάντησε ο Χάρης Μαντέλλος

Αυτή ήταν η δήλωση που εξόργισε τον Χάρη Μαντέλλο ο οποίος αποφάσισε να μην κρατήσει τα προσχήματα και να επιτεθεί κατά μέτωπο στον επικεφαλής του συνδυασμού όπου μέχρι προσφάτως ήταν Δημοτικός Σύμβουλος.

Η απάντηση έχει ως εξής: Έγραψε σχόλιο για την παραίτησή μου ο κ. Παπαθανασίου. Η απάντησή μου, διότι κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται: Η παραίτησή μου κύριε Παπαθανασίου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην εμπάθειά σου στο πρόσωπό μου και στην ανυπόφορη κι επί καθημερινής βάσεως επιθετικότητά σου απέναντί μου. Την προσωπική γνώμη και την ψήφο κατά συνείδηση που εξέφραζαν κάποιους ανθρώπους που με ψήφισαν χωρίς απαραιτήτως να πρόσκεινται στον συνδυασμό τις θεωρούσες προσωπική στρατηγική και υπονόμευσή σου ενώ ξέρεις πολύ καλά ότι αδιαπραγμάτευτα στάθηκα δίπλα σου σχεδόν από την πρώτη στιγμή του συλλογικού αγώνα που θα δίναμε για τις τελευταίες δημοτικές εκλογές και πάντα εξυμνούσα δημοσίως αλλά και σε προσωπικές συζητήσεις τις ικανότητές σου, την αγωνιστικότητά του και τις γνώσεις σου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πες στον κόσμο, αν είσαι αντικειμενικός, δύο πραγματάκια:

  1. Τι από όσα μου είχες ζητήσει αρνήθηκα ποτέ να κάνω κι αν δεν ήμουν συνεπής στις υποχρεώσεις και τη λειτουργία του συνδυασμού και
  2. Αν σχεδόν καθημερινά με ταλαιπωρούσες ή όχι με φωνές κι απειλές για ανάκλησή μου από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τάχθηκα κατά της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τα αποθεματικά των Δήμων και μου έσυρες τα εξ αμάξης. Έκανες το ίδιο και με τον φίλο Τάκη Κάβουρα, όταν –καλά έκανε και- έγραψε άρθρο που επίσης ήταν ενάντια σε αυτή την ενέργεια της Κυβέρνησης; Βγήκα στην εκπομπή της Ευαγγελίας Σωτηρίου και με πήρες τηλέφωνο και με έκανες σκουπίδι. Έκανες το ίδιο όταν την προηγούμενη μέρα στην ίδια εκπομπή –καλά έκανε και- βγήκε η αδερφή σου; Αυτά είναι λίγα μόνο από αυτά που δεν λες και προσπαθείς να αποκρύχεις με το γενικό κι αόριστο σχόλιό σου.