Ο παραμυθένιος γάμος της Μυρτούς και του Βαγγέλη με… φόντο τα υπέροχα Τρίκαλα (φωτό)

Σε μια παραμυθένια και συγκινητική ατμόσφαιρα τελέστηκε το μυστήριο του γάμου του Βαγγέλη Παπούλια, αρχαιολόγου με καταγωγή από την Τρίπολη και της Μυρτούς Βαρσάνη, φαρμακοποιού το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7.30μμ στον ιερό ναό του Αγ. Κων/νου Τρικάλων.Ο επιβλητικός και συνάμα υποβλητικός αύλειος χώρος του ναού με το μουσείο ‘’Τσιτσάνη’’ παραπλεύρως και το τζαμί φωτισμένα δημιουργούσαν ένα σκηνικό μαγείας εντυπωσιάζοντας όλους τους προσκεκλημένους και κυρίως τους προερχόμενους από άλλες περιοχές της χώρας μας και το εξωτερικό.  Ο υπέροχος στολισμός με τις ανθοσυνθέσεις του άψογου Σωτήρη Μανώλη ‘’Fleurs’’ και το τραπέζι υποδοχής από τις ‘’Ονειρο… συνθέσεις’’ που επιμελήθηκαν η Δ. Χατζηστρατή και η συνεργάτις της, πρόσθεσαν μια ευχάριστη πινελιά.

Το μυστήριο τελέστηκε σε πλήρη κατάνυξη και σε αυτό συνέβαλαν ο πατήρ Αθανάσιος και η βυζαντινή χορωδία υπό τη δ/ση του Παν. Καλαμπάκα, πρωτοψάλτη – φιλολόγου, που με τις ψαλμωδίες του καθήλωσαν τους πάντες.  Ο γαμπρός, την ένδυση του οποίου επιμελήθηκε η μπουτίκ ‘’Ritzi’’ (Κανάρη 11, Αθήνα), συνοδευόταν από τον κουμπάρο Ανδρόνικο Πεντζούρη και την οικογένειά του και η νύφη από την κουμπάρα της Ροζαλία Μιχαλέα, την παράνυμφο και βλάμισσα, Δήμητρα Ξένου, από τα 5 χαριτωμένα παρανυφάκια, τις φίλες της και την οικογένειά της.

Το ρομαντικό νυφικό και το πέπλο της νύφης επιμελήθηκε με περισσή φροντίδα ο οίκος ‘’Victoria Kyriakides’’ (Πατριάρχου Ιωακείμ 14, Αθήνα).  Η κ. Βικτώρια Κυριακίδη και η ομάδα της με την πολύχρονη πείρα της και διεθνή καριέρα έβαλε την προσωπική της σφραγίδα στο σχεδιασμό και δημιουργία του νυφικού επιτυγχάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα.  Τα κοσμήματα της νύφης και τα μανικετόκουμπα του γαμπρού επιμελήθηκε ο έμπειρος κοσμηματοπώλης και αγαπημένος φίλος του ζεύγους Κυριάκος Λιανός (Πατριάρχου Ιωακείμ 8, Αθήνα).

Ιδιαίτερη ήταν η φροντίδα του συντοπίτη μας και αγαπητού φίλου της νύφης Κων/νου Καβράκου για τις άψογες κομμώσεις της ίδιας και των φίλων της, ενώ το μακιγιάζ είχε αναλάβει η άψογη αισθητικός και καλή φίλη Λίλια Χαλκιά.

Ακολούθησε δεξίωση στο ‘’Ανάντι Resort’’ στο μπαλκόνι του οποίου οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν οι ίδιοι τους καλεσμένους τους στις 9.30μμ κάτω από τον έναστρο τρικαλινό ουρανό υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής jazz από τρικαλινή μπάντα και την πόλη των Τρικάλων να απλώνεται στα πόδια τους φωτισμένη.  Μια θέα μοναδική σε μια ήρεμη φθινοπωρινή νύχτα απολαμβάνοντας ποτό και άφθονα γλυκίσματα.

Το δείπνο παρατέθηκε σε πλούσιο μπουφέ του Ανάντι που συμπληρώθηκε και με παραδοσιακά εδέσματα της οικογένειας, ενώ ολοκληρώθηκε με τα υπέροχα γλυκίσματα του Βασίλη Τριζώνη.  Η αίθουσα της δεξίωσης ήταν κατάμεστη με υπέροχη διακόσμηση του χώρου και των τραπεζιών που επιμελήθηκαν οι νεόνυμφοι, οι γονείς της νύφης, ο Σωτήρης Μανώλης ‘’Fleurs’’ και η υπεύθυνη δεξιώσεων του Ανάντι, Ευαγγελία Παπαγεωργίου που πραγματική υπερέβαλλε εαυτόν για το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να φείδεται χρόνου και μόχθου.  Το γλέντι διήρκεσε μέχρι τις 6πμ με το ζεύγος να χορεύει ασταμάτητα και με πολύ κέφι με τους καλεσμένους στο ρυθμό των τραγουδιών που επέλεξε ο έμπειρος DJ Τάκης Σαβάκης, φίλος του γαμπρού.

Οι νεόνυμφοι άντλησαν την έμπνευση για τη διοργάνωση του γάμου τους από πίνακες της Όπυς Ζούνη με θέμα ‘’Σ’ αγαπώ’’ που παραχωρήθηκαν από την οικογένεια και τον γιο της δημιουργού Πέτρου Ζούνη, αγαπητό φίλο του γαμπρού.  Οι 4 πίνακες κοσμούσαν μια πλευρά της αίθουσας, ενώ τα τετράπτυχα κοσμούσαν τα βάζα με τα λουλούδια σε κάθε τραπέζι πάνω σε καθρέπτη που φωτιζόταν από κεριά.  Αποτέλεσμα μαγευτικό.  Τη φωτογράφηση ανέλαβε το εξαιρετικό ‘’Φώτο Ήλιος’’ (Καποδιστρίου 7).

Οι νεόνυμφοι και οι οικογένειές τους ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους και όσους συνετέλεσαν ώστε όλη η εβδομάδα του γάμου να βιωθεί σαν παραμύθι.

Μυρτώ και Βαγγέλη ευχομαστε από καρδιάς κάθε ευτυχία στον κοινό σας βίο.