Ο ΟΤΕ έκοψε το τηλέφωνο του Δημάρχου στα Τρίκαλα

Η κατάσταση που βιώνουν οι Δήμοι είναι απελπιστική. Χρήματα δεν υπάρχουν και σε ορισμένες περιπτώσεις οι Δήμαρχοι αναζητούν λύσεις ακόμη και για τα αυτονόητα. Παλιές οφειλές και βάρη του παρελθόντος, οικονομική κρίση κι έλλειψη αποθεματικών κάνουν την κατάσταση τραγική. Μία εκ των περιπτώσεων είναι κι ο Δήμος Τρικκαίων που εδώ και μέρες λειτουργεί χωρίς τηλέφωνα αφού ο ΟΤΕ έκοψε τις γραμμές λόγω οφειλών. Ακόμη και το γραφείο του Δημάρχου έχει μείνει χωρίς τηλεφωνική γραμμή κι ο ίδιος ο Δήμαρχος χρησιμοποιεί για τις κλήσεις το κινητό του.

Το ύψος των οφειλών ανέρχονται σε 300.000 ευρώ περίπου κι όπως λέει ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, οφειλές που έχουν συσσωρευτεί από χρόνια, όπως εξηγεί. Μάλιστα όπως λέει το θέμα δεν πρόκειται να λυθεί αφού ο Δήμος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να διαθέσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για την επανασύνδεση. «Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι» λέει ο κ. Παπαστεργίου. Έτσι το Δημαρχείο λειτουργεί χωρίς τηλέφωνα εδώ κι αρκετό καιρό. «Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούμαστε από το δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ και θα δούμε τι θα κάνουμε» λέει ο κ. Παπαστεργίου.

Κλήσεις πάντως μπορείτε να κάνετε στο Δημαρχείο καθώς, προς το παρόν τουλάχιστον ο ΟΤΕ, λόγω των οφειλών, δεν επιτρέπει τις εξερχόμενες κλήσεις.