Ο νεαρός επιστήμονας Γιώργος Μητσας εισηγητής στο διαδυκτιακο σεμινάριο με θέμα την Φυσική Κατάσταση της Ενωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος

Ιδιαίτερη τιμητικη πρόσκληση έλαβε ο καθηγητής φυσικής αγωγής Γιώργος Α Μητσας από την ΕΤΑΒΕ (Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος) να διδάξει στο διαδυκτιακο σεμινάριο της Ενωσης, που θα είναι πανελλήνιας εμβέλειας, με θέμα την Φυσική Κατάσταση για αθλητές του Ταεκβοντο. Ο κ. Μητσας έγινε γνωστός για την εξαιρετική δουλειά του στο χώρο του Ταεκβοντο αφού είναι προσωπικός γυμναστής της αθλήτριας του ΣΟΑΤ και Ολυμπιακη Φανή Τζέλη αλλά και πολλών κορυφαίων αθλητών άλλων αθληματων. Η πρόσκληση να διδάξει σε προπονητές Ταεκβοντο αποτελεί σημαντική διάκριση μα και τιμή για τον ίδιο, μα και αποτελεί για το άθλημα εξαιρετική κίνηση αφού διευρύνεται η πολυφωνία απόψεων και έκφρασης ιδεών.

Γιώργος Μητσας. “Να ευχαριστησω από την καρδιά μου τον Πρόεδρο της Ενωσης και το διοικητικό συμβούλιο που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία καθώς και τον Δάσκαλο Νίκο Παϊταρίδη για την βοήθεια και εμπιστοσύνη του γενικότερα”.