Ο Κώστας Κρομμύδας ανοίγει τα φτερά του στο εξωτερικό ως συγγραφέας και ως ηθοποιός

Ο Κώστας Κρομμύδας ανοίγει τα φτερά του στο εξωτερικό ως συγγραφέας, αλλά και ως ηθοποιός. Ας δούμε όμως συνοπτικά το έργο του ως τώρα. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές στην Ελλάδα, το θέατρο και το σινεμά. Συμμετέχει  στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της δημοφιλούς αγγλικής τηλεοπτικής σειράς «The Durrells» που προβάλλεται αυτή την εποχή από το αμερικανικό κανάλι PBS.Το βιβλίο του «Ουρανόεσσα» («Dominion of the moon» ο αγγλικός τίτλος) βραβεύτηκε ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς (2017)

Τα βιβλία του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έχει εκδόσει στα Ελληνικά 6 μυθιστορήματα με τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

https://www.dioptra.gr/Suggrafeas/329/Kostas-Krommudas/

Τρία από αυτά έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και είναι διαθέσιμα πλέον και στην Αμερική, μέσω της πλατφόρμας του AMAZON.

http://author.to/KostasKrommydas

Όλα τα βιβλιά είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή.

Στην Ελλάδα τον έχουν προλογίσει μεγάλοι συγγραφείς όπως ο Μάνος Ελευθερίου, η Αλκυώνη Παπαδάκη, η Λένα Μαντά και πολλοί άλλοι. Τα περισσότερα είναι βασισμένα σε αλιθινές ιστορίες μέσα από τις οποίες περιγράφονται γλαφυρά πολλές από τις ομορφιές των νησιών και άλλων περιοχών της Ελλάδας.

Ζει στην Αθήνα αλλά τελευταία ταξιδέυει στο εξωτερικό, τόσο για τα γυρίσματα της σειράς στο Λονδίνο αλλά για τις παρουσιασεις των βιβλίων του στο εξωτερικό. Περισσότερα για όλο του το έργο μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο, www.kostaskrommydas.gr

πηγή: ekirikas.com