Ο Ίανθος μας… στρώνει τραπέζι με νόστιμα πιάτα και μοναδικές γεύσεις

Η ταβέρνα Ίανθος μας στρώνει τραπέζι με νόστιμα πιάτα και μοναδικές γεύσεις. Πιάτα μοναδικά που σε προκαλούν γευστικά…Ο Παναγιώτης Κούτσικος, ιδιοκτήτης της ταβέρνας που λειτουργεί εδώ και χρόνια στα Μανάβικα, μας πρόσφερε μία εξαίσια γευστική εμπειρία παρουσιάζοντάς μας νοστιμότατα πιάτα. Σας προσκαλούμε στο τραπέζι που έστρωσαν για μας οι άνθρωποι του Ίανθου. Κοπιάστε…

Τι θα δοκιμάσουμε σήμερα;

Ξεκινώντας με τα ορεκτικά ο κ. Κούτσικος μας πρότεινε το σαγανάκι με φέτα, σουσάμι και μέλι.

Σαγανάκι με φέτα, σουσάμι και μέλι

Από σαλάτες μείναμε άφωνοι με τη γεύση της σαλάτας «Ίανθος», τη σαλάτα του «Καίσαρα», αλλά και τις πιο παραδοσιακές όπως χόρτα κι άλλες σαλάτες εποχής.

Σαλάτα Καίσαρα Σαλάτα Ίανθος

Ακολούθησαν τέσσερα κυρίως πιάτα. Πραγματικά δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε. Πιάτα παραδοσιακά φτιαγμένα από παραδοσιακά υλικά υψηλής ποιότητας, αλλά με μία πινελιά από τη διεθνή κουζίνα.

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

Μπιφτέκι κοτόπουλοΜπιφτέκι κοτόπουλο Πικάσο (φιλέτο χοιρινό με φρέσκα μανιτάρια με λεμόνι Κοτόπουλο με σως μουστάρδας και μανιτάριαΚοτόπουλο με σως μουστάρδας και μανιτάρια Ψαρονέφρι με σως δαμάσκηνο

Ό,τι κι αν επιλέξετε θα το απολαύσετε πραγματικά.

Η κάβα διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρασιών, για να συνοδεύσετε το φαγητό, και περιλαμβάνει ετικέτες από όλη την Ελλάδα και φυσικά όλα τα Τρικαλινά κρασιά εμφιαλωμένα και χύμα.

Κι αν είσαστε λάτρης του τσίπουρου είσαστε στο κατάλληλο μέρος. Εδώ θα βρείτε τσίπουρο άριστης ποιότητας και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και μεζέδων για να το συνοδέψετε.

Σας ευχαριστούμε κ. Κούτσικε για τη μοναδική γευστική εμπειρία…


Κι αν σας ανοίξαμε την όρεξη σας πληροφορούμε ότι ο Ίανθος βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου 15-19 στα παλιά μανάβικα. Ιδιοκτήτης Παναγιώτης Κούτσικος. Τηλ. επικοινωνίας: 2431073359.
Site: www.taverna-ianthos.gr.