Ο Γιάννης Χαρούλης μάγεψε τους Τρικαλινούς-Χιλιάδες στη συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο αποθέωσαν την παρέα του καλλιτέχνη

Μάγεψε με τη μουσική του ο Γιάννης Χαρούλης στα Τρίκαλα. Χιλιάδες Τρικαλινοί κι όχι μόνο κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο το βράδυ της Παρασκευής και πέρασαν μία αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά αποθεώνοντας τη μεγάλη παρέα του. Όλοι τους αξιόλογοι μουσική πρόσφεραν μοναδικές στιγμές με τα τραγούδια και το κέφι τους.Από εδώ, από το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων άρχισαν να ξετυλίγονται οι καλοκαιρινές οι ιστορίες και να βρίσκονται οι παρέες. Με νέα ανέκδοτα τραγούδια, ο Γιάννης Χαρούλης έπιασε το νήμα από τις τελευταίες ανοιξιάτικες εμφανίσεις του και οδήγησε τους χιλιάδες Τρικαλινούς με ορμή σε νέα μονοπάτια, που οδηγούν κατευθείαν στη ρίζα τους αισθήματος.

Μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μουσική, παράδοση, σκέψεις κι όνειρα. Ο Γιάννης Χαρούλης παρασύρει το κοινό σε απρόβλεπτες συγκινήσεις, με τη μουσική και τη φωνή του, με ο,τι νέο μας φέρνει και με ο,τι παλιό έχουμε αγαπήσει, με απλότητα και ειλικρίνεια. Σαν τα μικρά ρυάκια που κινούν για τις θάλασσες… καράβια τα τραγούδια και μας ταξιδεύουν…

Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκίνησε ένα ακόμα καλοκαιρινό ταξίδι με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.

Μαζί του χιλιάδες Τρικαλινοί, μια μεγάλη παρέα σε ένα αρμονικό πάντρεμα της παράδοσης με το σύγχρονο.

Οι μουσικοί που ταξίδεψαν το κοινό σε αυτό το ονειρεμένο μελωδικό ταξίδι:

Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα

Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο

Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά

Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά

Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα

Πάνος Τόλιος /Κρουστά

MarkNieuwenhuis/ Τρομπέτα

Οι τεχνικοί:

Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης / Σχεδιασμός Ήχου

Μαρία Βενετάκη/ Σχεδιασμός Φωτισμού

Οργάνωση Παραγωγής: AFTOFOTO