Ο Δημήτρης Λιούλιος area Instructor στα Τρίκαλα στην τέχνη του Kudo

Νέος area Instructor στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή στην τέχνη του Kudo  αναδείχθηκε από την Kudo Hellas o Δημήτρης Λιούλιος. Σε ανακοίνωσή της η Kudo Hellas αναφερει τα ακόλουθα:  “Η Kudo Hellas ανακοινώνει τον κο Δημήτριο Λιούλιο σαν τον νέο area Instructor στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή και του εύχεται καλή συνέχεια. Ο κος Λιούλιος κατατάχθηκε στην μαύρη ζώνη 1st dan Kudo και είναι ιδιαίτερη χαρά που θα είναι μέλος της Ελληνικής οικογένειας του Kudo! Τον καλοσωρίζουμε στην Kudo Hellas”.
Την ανάθεση έκανε ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας καράτε και μέλος της διεθνούς Ολυμπιακής επιτροπής Γιώργος Γερόλυμπος, το απόγευμα του Σαββάτου στο γυμναστήριο Μέλαθρον παρουσία όλων των δασκάλων των πολεμικών τεχνών του γυμναστηρίου. Ο κ. Γερόλυμπος  ενημέρωσε αναφορικά με την τέχνη του KUDO.τους υπευθύνους και τον ιδιοκτήτη και δάσκαλο Δήμητρη Λιούλιο είναι καταξιωμένος δάσκαλος του shidokan επί 35 χρόνια.

Kudo

Η Κυdo είναι μια πολεμικη τεχνη που προέρχεται από το καράτε, πλήρους επαφής ,αλλα περα απο χτυπήματα εχει ανατροπές ριψεις μαχη στο έδαφος και εξαρθρώσεις.

Χαρακτηρίζεται ως το Ιαπωνικό ΜΜΑ. Εχει προστατευτικά για την ασφάλεια των αθλητών του.

Ειδικη κασκα γαντια και σπάσουαρ. Ιδρυτης του Kudo είναι ο Τακασι Αζούμα.