Ο Δήμαρχος, ο Joker και το τσιγάρο-Όταν οι υπόλοιποι Έλληνες διαμαρτύρονται οι Τρικαλινοί βρίσκονται στο next level…

Οι Τρικαλινοί έχουν νιώσει εδώ και 2 περίπου χρόνια στο… πετσί τους την εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου καθώς ο Δήμαρχος Τρικκαίων όντας φανατικός αντικαπνιστής είχε λάβει το βάρος της πολιτικής απόφασης να τον εφαρμόσει πάσει θυσία. Και μπορεί αρχικά οι αντιδράσεις να ήταν έντονες, οι διαμαρτυρίες από καπνιστές και κάποιους καταστηματάρχες σθεναρές και οι αντιστάσεις πολλές, όμως κατόρθωσε να κάνει τα Τρίκαλα την πρώτη πόλη όπου εφαρμόστηκε αυστηρά ο αντικαπνιστικός Νόμος.Έτσι η εφαρμογή του στα μάτια των Τρικαλινών από την Κυβέρνηση ακούγεται σαν… μπαγιάτικη είδηση… Σαν να λέμε “last year”….Κι ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες τώρα «τρώνε την κρυάδα» κι αντιδρούν οι Τρικαλινοί έχουν περάσει στο next level καθώς βρίσκονται ένα βήμα μπροστά. Έτσι πλέον έχουν την ευχέρεια να  διακωμωδούν με άνεση και να τρολάρουν το όλο θέμα. Ενδεικτική είναι η φωτό όπως και πολλές άλλες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Δήμαρχο να κυνηγάει τον Joker κ.α.

Αν μη τι άλλο τα Τρίκαλα είναι ποοοοοολύ μπροστά…


Δήλωση Δημήτρη Παπαστεργίου Δημάρχου Τρικκαίων σε σχέση με τον αντικαπνιστικό νόμο

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, σε σχέση με τον αντικαπνιστικό νόμο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ανακούφιση είδαμε τις πιο ολοκληρωμένες και γενικευμένες ρυθμίσεις του αντικαπνιστικού νόμου. Είναι κάτι το οποίο πιστέψαμε και στηρίξαμε ως δημοτική αρχή, όπως έπραξαν επίσης η τρικαλινή κοινωνία και οι επαγγελματίες του χώρου.

Ως προς τις αντιδράσεις που υπάρχουν, για εμάς είναι σαν να βλέπουμε το ίδιο έργο, παιγμένο δύο χρόνια μετά. Οσα προβληματίζουν σήμερα πολίτες και επαγγελματίες σε άλλες περιοχές της χώρας, τα είδαμε και τα αντιμετωπίσαμε δύο χρόνια πριν.

Μπορεί να αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες – κυρίως των επαγγελματιών – αλλά βάσει της εμπειρίας που αποκομίσαμε τα τελευταία δύο χρόνια, με βεβαιότητα μπορώ να πω το εξής:  όποια ανησυχία υπάρχει ή όποια πιθανή διόρθωση γίνει σε διατάξεις του νόμου, με τίποτε δεν μπορούν να συγκριθούν με την ορθή κατεύθυνση του νόμου και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στα Τρίκαλα νιώθουμε πολύ χαρούμενοι και δικαιωμένοι που η συνολική μας προσπάθεια δεν έπεσε στο κενό».