TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ντόνατσ φούρνου

Δεκ 23, 2019
in Μαγειρική
Ντόνατσ φούρνου
81
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

ΤΑ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΟΝΑΤΣ ΦΟΥΡΝΟΥ!!!
Ξεχάστε το τηγάνισμα. Ψήστε αυτά τα ντόνατς στον φούρνο και δεν θα ξαναφάτε τηγανητά ποτέ!!!

ΝΤΟΝΑΤΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
100 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΛΙΑΡΟ
500 ΓΡ. ΓΑΛΑ
2 ΑΥΓΑ
200 ΓΡ.ΖΑΧΑΡΗ
2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ (18 ΓΡ.)
2 ΚΟΦΤΑ Κ.Γ ΑΛΑΤΙ
4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
450 ΓΡ.ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΦΡΟΥΤΟΥ

ΒΓΑΖΕΙ 22 ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΝΤΑΝΑΤΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
100 ΓΡ.ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΛΙΑΡΟ
500 ΓΡ. ΓΑΛΑ
2 ΑΥΓΑ
200 ΓΡ.ΖΑΧΑΡΗ
2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ (18 ΓΡ.)
2 ΚΟΦΤΑ Κ.Γ ΑΛΑΤΙ
4 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
400 ΓΡ.ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
250 ΓΡ.ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΑΥΡΗ Η ΓΑΛΑΚΤΟΣ
100 ΓΡ.ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
50 ΓΡ.ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ

ΒΓΑΖΕΙ 22 ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Στον κάδο του μίξερ ρίχνω το γάλα,τα αυγά.την μαγιά και την ζάχαρη και χτυπάω για 3 λεπτάκια.
-Προσθέτω όλο το αλεύρι και ζυμώνω μέχρι να ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα του κάδου και να μαζευτεί σε μπάλα.(Δεν προσθέτω αλεύρι!)
Ρίχνω και το βούτυρο και ξαναζυμώνω μέχρι να το απορροφήσει όλο και να ξαναμαζευτεί σε μπάλα το ζυμάρι μου.
-Βάζω τη ζύμη σε ένα μεγάλο λαδωμένο μπολ (σπορέλαιο) την σκεπάζω με μεμβράνη και την αφήνω να φουσκώσει σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο (1 ώρα περίπου).
Κόβω κομμάτια τα ζυγίζω να είναι 80 γρ.το καθένα,τα πλάθω μπαλάκια και τα βάζω σε ταψί με λαδόκολλα σε απόσταση 4-5 εκ. μεταξύ τους.
Τα αφήνω να ξαναφουσκωσουν 30 λεπτά και τα ψήνω στους 180 15-17 λεπτά
Αφού κρυώσουν καλά,με μια σύριγγα η με κορνε με μύτη τα γεμίζω με μαρμελάδα η πραλίνα σοκολάτας,κάνοντας 2-3 τρυπίτσες γύρω γύρω προσέχοντας μην τα παραγεμίσω και ξεχυλισει η γέμιση.
Αυτά που θα γεμίσω με μαρμελάδα αλείφω με ένα πινέλο την επιφάνεια με ελάχιστη μαρμελάδα και πασπαλίζω με άχνη ζάχαρη.
Και για αυτά με την πραλίνα ανακατεύω σε ένα κατσαρολακι σε πολύ χαμηλή φωτιά όλα τα υλικά για το σοκολατένιο γλασο και βουτάω τα ντονατς να καλυφθούν επιφανειακά.

Σημ.: Διατηρούνται άψογα στην κατάψυξη έτοιμα όπως είναι και ξεπαγώνουν πολύ ευκολα όταν τα χρειαστούμε. Έτσι έχουμε πάντα φρέσκα ντονατς όποτε το θελήσουμε!

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Σόφη Τσιώπου.

Τις συνταγές της  φίλης μας μπορείτε να βλέπετε στην σελίδα της «Οι Λιχουδιές της Σόφης»

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Next Post
Άγιοι Δέκα Μάρτυρες:Εορτάζουν σήμερα 23 Δεκεμβρίου-Ποιοι είναι

Άγιοι Δέκα Μάρτυρες:Εορτάζουν σήμερα 23 Δεκεμβρίου-Ποιοι είναι

Διήμερη γιορτή βιβλίου του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Διήμερη γιορτή βιβλίου του ΚΚΕ στα Τρίκαλα

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά από τα παιδιά της Ακαδημίας του ΑΟΤ

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά από τα παιδιά της Ακαδημίας του ΑΟΤ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd