Nolah… Μοναδικές Τσάντες για Μοναδικές Γυναίκες-Ήρθαν και στα Τρίκαλα-Αναζητήστε τες στο Noize Boutique

Ποιότητα, design, λιτότητα, κομψότητα, διαχρονικότητα, φαντασία… Αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις τσάντες Nolah. Τσάντες μοναδικές για μοναδικές γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν και πλέον έχουν στη διάθεσή τους και οι Τρικαλινές από το κατάστημα Noize Boutique.

Η ιστορία τους ξεκινά το 2016 στη Θεσσαλονίκη. Μία ομάδα από γυναίκες με μεράκι και φρέσκες ιδέες δημιουργούν τσάντες για τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και τον εαυτό τους. Πιστεύουν ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική και για αυτό το λόγο θεωρούν ότι δεν υπάρχει το απόλυτο στυλ. Το ιδανικό στυλ είναι το δικό σου στυλ! Αυτή είναι η φιλοσοφία τους και με αυτόν τον γνώμονα σχεδιάζουν τσάντες.

Με υλικά και χρώματα που δίνουν πνοή στα σχέδια και παρόλο που είναι διαχρονικά, δεν είναι ποτέ τετριμμένα οι τσάντες Nolah είναι ξεχωριστές και ιδιαίτερες.

Οι συλλογές παράγονται από τους καλύτερους τεχνίτες με αγάπη, μεράκι και με άριστα υλικά για να αντέχουν στο χρόνο, με έμφαση στη λεπτομέρεια γιατί αυτή κάνει τη διαφορά.  Δεδομένου δε ότι σέβονται το περιβάλλον και θέλουν να συμβάλουν σε έναν καλύτερο κόσμο, επιλέγουν πάντα vegan leather ή ύφασμα για τις δημιουργίες τους.

Στόχος είναι κάθε γυναίκα να μπορεί να αποκτήσει μία τσάντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας όπως είναι οι τσάντες Nolah.

Βρείτε τη συλλογή στο κατάστημα noize boutique (Ιουλιέτας Αδάμ 6, τηλ. 2431021899)

fb:  noize boutique

fb:  Noizeshop

instagram: noize_boutique