Νησιώτικη καρπουζόπιτα

ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΚΑΡΠΟΥΖΟΠΙΤΑ… Νόστιμη εύκολη και νηστίσιμη…

ΥΛΙΚΑ
4 Κούπες καρπούζι καθαρισμένο από τα κουκούτσια και τις φλούδες
3/4 κούπας ζάχαρη
1/2 κούπα μελί
1,1/2 κούπα αλεύρι ότι έχετε
1/3 κούπας σουσάμι
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
Ελαιόλαδο για το άλειμμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καβουρδίζουμε λίγο το αλεύρι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
Πολτοποιείτε το καρπούζι με το πιρούνι και το βάζετε σε ένα βαθύ μπολ με το ζουμί του. Το ανακατεύετε με τη ζάχαρη , το μελι, το αλάτι την κανέλα , το αλεύρι.
Λαδώστε ένα ταψάκι με μπόλικο λάδι και ρίχνετε το μισό σουσάμι στο πάτο
ρίχνετε μέσα το μείγμα να πάει παντού ομοιόμορφα πρέπει να έχει πάχος 2 εκ. Ριχνετε και το υπόλοιπο σουσάμι από πάνω και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 την πίτα για μια 50 λεπτά με μια ώρα.. Πασπαλίζετε με λίγο έξτρα κανέλα.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.