Νίκη από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο Κώστας Μαράβας σε μεγαλειώδη συγκέντρωση

Να του δώσουν τη νίκη από την πρώτη Κυριακή για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε κάλεσε τους συνδυμότες του σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση ο Δήμαρχος Πύλης κι εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Μαράβας. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.

Στην ομιλία του ο κ. Μαράβας ανέφερε τα ακόλουθα μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής.

Δεν βιοπορίζομαι από την πολιτική. Λατρεύω όμως την πολιτική όταν αυτή φέρνει αποτελέσματα. Για τους πολλούς και όχι για τους λίγους. Πιστεύω στις μεγάλες δυνατότητες του ευλογημένου Δήμου Πύλης και των ανθρώπων του. Δώσαμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα. Για να συνεχίσουμε πάνω στον δρόμο που χαράξαμε. Διανύσαμε σχεδόν, πέντε χρόνια μνημονιακού ελέγχου. Συναντήσαμε στην πορεία μεγάλα εμπόδια που δεν περιμέναμε. Διπλές Εθνικές Εκλογές, Κάπιταλ Κοντρόλ, οικονομική ασφυξία. Όμως κρατήσαμε τον Δήμο μας όρθιο».

Ακολούθως ο κ. Μαράβας αναφέρθηκε στο έργο που έγινε στον Δήμο Πύλης σημειώνοντας πως «αυτή την ώρα που μιλάμε, έχουν δημοπρατηθεί και είναι στο στάδιο κατασκευής,  έργα σε ύψος 14.000.000 Ευρώ», θέτοντας ταυτόχρονα και τους μεγάλους στόχους του Δήμου.

“Η εποχή, όπου οι αιρετοί, εμείς δηλαδή, προσπαθούσαμε να είμαστε απλώς ευχάριστοι και να «κλωτσήσουμε» τα προβλήματα παρακάτω, πέρασε, χωρίς επιστροφή. Προσωπικά δεν ήμουνα και δεν θα γίνω ποτέ τέτοιος Δήμαρχος. Η συνείδησή μου, μου λέει ότι πρέπει να είμαι χρήσιμος και να κάνω ότι μπορώ  για να πάει ο τόπος μου μπροστά. Όχι το Ελευθεροχώρι αλλά όλος ο Δήμος Πύλης. Ο δικός μου και δικός σας Δήμος Πύλης» σημείωσε ο Δήμαρχος Πύλης.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μαράβας υπογράμμισε πως «ο συνδυασμός μας ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι η ανεξάρτητη που ενώνει όλους τους πολίτες. Είναι το ψηφοδέλτιο της ενότητας, το ψηφοδέλτιο της νίκης, το ψηφοδέλτιο της πρώτης Κυριακής. Ένας συνδυασμός εμπειρίας και αποτελεσματικότητας, με στελέχη έμπειρα και ικανά. Ένας συνδυασμός ανανέωσης, με πολλούς νέους υποψηφίους. Ζητώ από όλες και όλους να μεταφέρουν το μήνυμα μας παντού.  Πόρτα – πόρτα, από χωριό σε χωριό, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας. Με πίστη στην μεγάλη νίκη που έρχεται. Με αξιοπρέπεια και ήθος. Σας θέλω δίπλα μου, σας θέλω μαζί μου. Στην ίδια γραμμή. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τις ζωές μας. Όλοι μαζί θα δώσουμε στον Δήμο Πύλης την θέση που του αξίζει».